2055649(1).jpg

Summerville Organic

Summerville Organic – økologiske babyprodukter

Summerville Organic er varemærket der tilbyder økologiske tekstilprodukter til din baby. Alle produkter og alt materiale er nøje udvalgt så du kan føle dig tryg med dit køb.

Hvilke produkter kan jeg købe fra Summerville Organic?

Fra Summerville Organic kan du finde sutteklude, for eksempel Soft Pink dotty, badekåber som den nuttede Rabbit, bideringe formede som blandt andet en kanin eller en frø, hagesmække, forklæder og hovedpudebetræk. Alt dette og mere til finder du hos os på Trademax.


Hvilke produkter fra Summerville Organic sælger Trademax?

På Trademax har vi et stort sortiment af Summerville Organics produkter. Hos os kan du blandt andet finde sengesættet Safir dotty, dyne til vogn eller vugge, et Summerville Organic hæklet tæppe og sutteklude i storpak. Alle disse produkter og meget mere finder du hos os til rigtig gode priser!


Hvorfor skal jeg vælge Summerville Organic?

Summerville Organic vælger kun økologiske materialer og er GOTS-certificeret (Global Organic Textile Standard) i hvert trin i processen. Helt fra dyrkningen af bomuld til farve, produktion, håndtering og opbevaring er varemærket certificeret og kontrolleres hvert år. Summerville Organic sørger desuden for at produkterne bliver produceret under etiske forhold i et godt arbejdsmiljø og til retfærdige lønne.

Viser 12 prisfornuftige produkter
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Motiv
Farve
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)