Wood Plastic

Ledende inden for trækomposit i Europa

WoodPlastic fremstiller komposittræ af høj kvalitet. Deres produkter er fremstillet i en moderne og økologisk sammensætning af 60% træ og 40% plastpolymer. WoodPlastic komposittræ beholder fordelene med træ i form af følelse og udseende samtidig med at du slipper krævende vedligeholdelse som normalt træ har brug for, for at holde sig nyt og fint.

Hvilke fordele har WoodPlastic?

Trækomposit fra WoodPlastic har mange fordele. Materialet kræver til forskel fra almindeligt træ hverken slipning, voks eller olie for at stå imod slitage udefra. Materialet er slidstærkt og ændre hverken farver og form hvilket andre træmaterialer kan gøre. Uanset valg af design er WoodPlastics komposittræ skridsikkert og uden risiko for splinter. Desuden står det naturtro og behagelige træ mod alle typer af vejr og vind uden ekstra overfladebehandling og risikere ikke at blive misfarver af vand eller andet spild.

Er WoodPlastic af høj kvalitet?

For at sikre høj kvalitet på sine produkter gennemføre WoodPlastic et stort antal tester og den lange livslængde demonstreres ved brug over hele verden samt lang erfarenhed. WoodPlastic bruger kun PEFC™-certificeret træ der tager ansvar for holdbart skovbrug og alle deres produkter kan genbruges. WoodPlastic tilbyder op til 25 års garanti mod insekt-, råd-, og svampeskader.

Hvad er trækomposit?

Trækomposit er et slidstærkt og vedligeholdelsesfrit byggemateriale der gør sig godt til alt fra facade, stakit og træfliser. WoodPlastic trækomposit består af 60% PEFC™-certificeret grantræ og 40% plastpolymer.

På Trademax tilbyder vi noget af WoodPlastics mest populære komposittræ - Forest, Forest Plus, Rustic og Star i en mængde forskellige farver.

Viser 24 prisfornuftige produkter
brandBanner
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Kampagne