Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt

Fragt kun 395,- kroner uanset hvor meget du køber!

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner
bg-pask-left bg-pask-left

Howard-sofa.

Howard sofaer fra Trademax. Howard sofaer er i dag blevet synonym med godt håndværk og et tidløst design. Polstringen består af en kerne med koldskum og dun - lige som det skal være! Du kan selvfølgelig bestille en Howard-sofa i det stof du ønsker, således kan du sætte et personligt præg på din indretning. Trademax giver dig mulighed for at vælge mellem 200 forskellige typer af stof i flere forskellige farver og former.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp med at bestille din nye Howard sofa.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Howardsofa i klassisk stil med dump stoppere.

For os er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit eget hjem. Køb en sofa, som du kan få stor fornøjelse af i mange år! Sæt dig ned i din klassiske Howard Sofa og mærk hvordan roen falder over dig. Læn dig tilbage, mens du lader sofaen forme sig efter din krop. Vores sofaer er fremstillet i høj kvalitet som giver dig luksuriøs komfort. Med stilfulde hynder, bløde håndtag og et elegant design, kan man sige, at vores Howard sofaer er så tæt på en klassisk desgin, som overhovedet muligt. Inviter dine venner til et smukt hjem, der emmer af god smag og giver en behagelig følelse ved hvert et blik.

Trademax store udvalg giver dig mange muligheder. Du kan nemt designe din Howard sofa efter rummets øvrige indretning. Vælg farve, nuance og mønster for at give dit hjem det, det virkelig fortjener. Vi på Trademax hjælper dig med at finde din favorit i vores brede sortiment. Tag et kig i onlinebutiken eller besøg et af vores showrooms i Sverige. Velkommen!