Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 695kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Howard-sofa.

Howard sofaer fra Trademax. Indret dit hjem med en klassisk følelse, ved at dekorere med stilfulde møbler. Howard sofaer er i dag blevet synonym med godt håndværk og tidløst design. Polstringen består af en kerne af koldskum og dun - lige som det skal være! Du kan selvfølgelig bestille en Howard-sofa i det stof du ønsker, så du selv kan skabe den følelse og stil, du søger. På Trademax kan du vælge mellem 200 forskellige stof-typer i alle de farver og former, du kan forestille dig. Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp med at bestille din nye Howard sofaen med tilbehør fra hele vores sortiment.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Howardsofa i klassisk stil med dump stoppere.

For os er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit eget hjem. Sats på en sofa, som du virkelig vil nyde! Glid ned i din klassiske Howard Sofa og mærk hvordan roen falder sig over dig. Læn dig tilbage, mens du lader sofaen forme dig og mærk hvordan den varmer din krop. Med hjælp fra de rigtige materialer, giver vi dig den særlige og luksuriøse fornemmelse af en dejlig Howard Sofa. Med skønne hynder, bløde håndtag og stilfuldt design, kan man sige, at vores Howard sofaer er så tæt på en klassisk stil, som muligt. Inviter dine venner til et smukt hjem, der emmer af god smag og giver en behagelig følelse ved hvert blik. Sørg for at tilpasse indretningen af ​​din stue så det dannes til en helhed. Med Trademax's store udvalg af dekorative muligheder, kan du nemt designe din Howard sofa efter rummets øvrige funktioner. Vælg farve, nuance og mønster for at give dit hjem det, det virkelig fortjener. Vi på Trademax hjælper dig med at finde din favorit i vores brede sortiment. Tag et kig på webshoppen eller kom ind i et af vores showrooms. Velkommen!