Åbningstider kundesupporten

Mandag - Fredag: 10:00 - 15:00

Lørdag - Søndag: Lukket


Handle via telefonen!

Vi tilbyder også muligheden for at handle via telefonen. Vores professionelle kundesupport giver dig alle de svar du behøver for at føle dig 100% tryg ved at handle hos os!

89882282
Telefontid idag: 10:00 - 15:00
0 produkter
Totalt: 0 kr

Indkøbskurv

DHL

Fragt 395kr

Vi leverer over hele Danmark.

block2

14 dages åbent køb

Vi tilbyder 14 dages åbent køb med fuld returret.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/kampagnekode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
Din søgning "" matchede ingen produkt.
search banner

Howard sofaer

For og få den klassiske stil i dit hjem vil det være godt og indrette med klassiske møbler.Howard sofaen er i dag blevet synonymt med godt håndværk og et tidløst design, der vil vare i mange år. Polstringen består af en kerne af koldskum og bold fiber - lige som det skal være!

Selvfølgelig kan du bestille en Howard sofa i det stof og farve som du ønsker - så du selvstændigt kan skabe den fornemmelse og stil du søger. Hos Trademax kan du vælge mellem forskellige stoffer i mange farver. Venligst kontakt os, hvis du har brug for hjælp med at bestille din nye Howard Sofa med tilbehør fra vores sortiment.

Sortèr efter:
1
Side 1 af 1
Sortèr efter:
1
Side 1 af 1

Howardsofa i klassisk stil med dunfyld

For os er det vigtigt , at du føler dig tilpas i dit eget hjem. Køb en sofa , som du virkelig nyder. Læn dig tilbage og nyde en god sofa.Da vi bruger de rigtige materialer , giver vi dig den særlige og luksuriøs følelse af en dejlig Howard Sofa .

Med gode puder , bløde håndtag og stilfuldt design , kan man sige, at vores Howard Sofaer er så tæt på en klassisk stil som du kan finde . Inviter dine venner til et smukt hjem, der emmer af god smag og giver en behagelig følelse.

Hvis du vil være sikker på at din indretning vil danne en helhed skal du kigge på vores brede udvalg af indretningsdetaljer.Der er også mulighed og få din Howard sofa i forskellige farver og materialer der vil gøre det let for dig og tilpasse din indretning sammen med dine møbler og indretningsdetaljer.

Vi på Trademax vil hjælpe dig til og finde din favorit i vores brede udvalg . Tag et kig i webshoppen eller find din vej til et af ​​vores showrooms i Sverige.