Indkøbskurv

DHL

Fast lav fragtpris

✔ Aftenlevering inkluderet
✔ Selvvalgt leveringstid
✔ Leveres til døren

block2

14 dages fortrydelse

Fotryd dit køb op til 14 dage efter modtagelse

Fleksibel levering!

Hjemmelevering til aftalt tid, også aftentider.
Læs Mere.

Ekspeditionsgebyr:
0 kr
Fragt
0 kr
Gavekort/rabatkode
-0 kr
Opbæring
0 kr

Total Pris:

(inkl.moms)
0 kr
cart-content-shadow
bg-pask-left bg-pask-left

Haveprodukter og haveredskaber

Haveartikler fra Trademax

Pas på din have med de rigtige haveredskaber, der gør havearbejdet sjovere og nemmere. Hos os finder du havemaskiner fra velkendte mærker, der hjælper dig til at få mest muligt ud haven med minimal stress for både menneske og miljø. Med produkter, såsom plæneklippere, græsslåmaskiner, kædesave, hækklippere og havetraktorer har du alt hvad du behøver for at tage dig af haven, uanset dens størrelse. Gør din have til et sted at trives.

En have er et sted med forskellige aktiviteter. Børnfamiliens have er stedet for fri leg og sjove udendørs aktiviteter. Hos os vil du finde trampoliner og pools i forskellige størrelser, der gør haven til en mere værdsat legeplads for både store og små, hele sommeren. I haven nyder vi også gerne de hyggelige grillaftener, når solen stadig er varm. Vi har ku grill, gasgrill og alt muligt tænkeligt tilbehør, der giver dig forudsætningerne for den perfekte grillaften.

Hos os finder du også overkommelige havemøbler som gør at du både sidder stilfuld og komfortabel, mens man spiser noget lækkert velgrillet mad. Med et drivhus fra Vitavia kan du også opfylde din drøm om at dyrke grøntsager i din egen have. Eller kan du også bruge drivhuset som pavilloner og udvide ideen et par måneder? På Trademax har vi drivhuse i flere forskellige størrelser og farver, der passer til både balkon og store haver.

Sortèr efter:
Side 1 af 2
Sortèr efter:
Side 1 af 2