Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Haveredskaber

8758 stk produkter
Viser 24 av 8758 produkter
1
...
365

Det er ikke altid lutter lagkage at være husejer med tilhørende have. Det kræver nemlig en del arbejde, hvis du vil holde haven flot og frodig. Med de rette haveredskaber går havearbejdet dog som en leg, og bliver du først bidt af det, kan det faktisk være både sjovt og afslappende at bruge fritiden i haven. Her på siden finder du hele vores store sortiment af haveredskaber af høj kvalitet. Se også vores udvalg af havemøbler samt pool og spa, der gør din have til et endnu mere attraktivt sted for hele familien at opholde sig i årets varme måneder, hvor tiden helst skal nydes udendørs så ofte som muligt.

Stort udvalg af haveartikler

Uanset hvad du nyder at lave i haven, har vi de rette haveredskaber til dig. Det endda til en rigtig god pris og i en kvalitet, hvor du er sikret at få meget for pengene. Vi har nemlig ofte billige haveredskaber og haveredskaber på tilbud, så du kan få opdateret dine haveredskaber uden, at det skal koste dig en bondegård.

Har du en stor græsplæne, der kræver pasning og pleje? Så kan det eksempelvis være en god idé som noget af det første at investere i en god plæneklipper, i en havetraktor eller i en robotplæneklipper, der klarer regelmæssig trimning af græsset som en leg og samtidig efterlader din græsplæne sund, så nye græsstrå kan vokse frem. Alt for højt græs er nemlig ikke kønt, og det begrænser også bevægelsesfriheden i haven, når ungerne gerne vil spille fodbold eller på anden vis udfolde sig fysisk. En god plæneklipper er derfor blandt dine vigtigste haveredskaber.

 

Vælg haveredskaber, der passer til dit behov

Udover en plæneklipper er der ikke nødvendigvis ret mange ting, der er et must i en have. I hvert fald ikke, hvis du ikke bruger haven i det daglige. Der er dog ikke meget sjov ved en have, der ikke bliver brugt, og da slet ikke, når de fleste haver rummer et væld af forskellige muligheder.

Drømmer du om at være selvforsynende, er et eller flere drivhuse samt drivhustilbehør en god start. Køb lidt forskellige planter og frø i din lokale blomsterbutik eller planteforretning, og lad en helt ny verden åbne sig for dig, imens du fordyber dig i drivhuset eller blomsterbedene med jord på hænderne. Dyrk dine egne grøntsager, og gød din have med din egen kompost. Vi har et bredt sortiment af kompostkværne, der giver dig mulighed for at bruge organisk køkkenaffald samt afskårne kviste og grene fra haven til at give dine planter nyt liv.

 

Køb haveredskaber online hos Trademax

Det er skønt at eje sin egen have eller kolonihave, hvor børnene kan løbe trygt rundt og lege, imens du selv nusser om planter, blomster, bede og træer. Haven har mange muligheder, og det er blot med at gribe dem og bruge haven på en måde, der appellerer til dig. Måske skal haven primært bruges til leg og afslapning, eller måske vil du bruge den til at dyrke frugt og grøntsager, have fritgående høns eller andet, der udover hygge også bringer mad på bordet. Du kan også kombinere flere funktioner i haven, så længe du har haveredskaber til at værne om de enkelte funktioner.

Hos Trademax finder du et bredt udvalg af haveredskaber, som du nemt kan bestille hjem efter behov, så du altid har de rette haveredskaber til rådighed for dit projekt i haven. Tag dig god tid til at kigge dig igennem vores udvalg, så du får det hele med, og rigtigt kan komme til at bruge tid i haven, når foråret melder sin ankomst og sommeren er lige om hjørnet. Det er en fornøjelse for hele familien at bruge tid sammen udendørs, så sørg for, at der er projekter i haven, som både små og store kan deltage i. Det kan både være lege, men det kan også være aktiviteter af praktisk karakter, hvor du inddrager børnene i vedligeholdelsen af haven. Lad dem eksempelvis få deres egne små bede med grøntsager, som de selv kan gå og passe og pleje med deres egne haveredskaber til formålet. Det vil give børnene selvtillid og gøre dem ansvarsbevidste – egenskaber der ikke er helt dårlige at have med i bagagen, når de skal videre ud i livet.  

Køb dine haveredskaber online hos Trademax, hvor du altid får hurtig levering lige til døren. Når du har lagt din bestilling, kontakter vi dig hurtigst muligt for at aftale et leveringstidspunkt, der passer dig. Mod et mindre tillæg bærer vi gerne dine nye haveredskaber ind i haven, så du ikke selv skal bruge kræfter på at flytte dem det rigtige sted hen. I det gode taget er du altid garanteret højt serviceniveau, når du handler online hos Trademax, og vi glæder os til at se, hvilke haveredskaber der skal i brug hjemme hos dig!