Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 2323 produkter
1
...
97

Populære filtre

Hos Trademax finder du et bredt udbud af indendørs belysning, udendørs belysning, spotlights og julebelysning i utallige former, farver og materialer. Lad dig inspirere af vores store sortiment og få inspiration til at indrette dit hjem med lækker belysning, der passer dig og dine boligdrømme. God belysning skaber stemning hjemmet og drager blikket til de detaljer, som du gerne vil fremhæve i din indretning. En smuk designer lampe er desuden et smukt bidrag til din boligs interiør i sig selv. Sæt prikken over i'et i din boligindretning med lækker belysning fra Trademax!

Blandt det stor udbud finder du bl.a.:

  • Lamper fra Markslöjd
  • Designerlamper
  • Retro lamper
  • Små lamper
  • Store lamper

Betydelsen af belysning i hjemmet

Belysning er et af de vigtigste elementer i din boligindretning, da det påvirker både form, udtryk og funktion. Udover selve lyset er lamper og spots i sig selv vigtige indretningsdetaljer, hvor det er afgørende at vælge det rette design, de rette materialer samt matchende farver. God belysning skaber følelse og stemning i rummet og kan sammen med de rette møbler fuldende helhedsindtrykket i hjemmet. Uden den bedste belysning vil din indretning ikke komme til sin fulde ret.

Belysning til alle hjem, haver og miljøer

Hos trademax kan du finde belysning til både hus, have, pool, spa og garage. De fleste gør sig umage med at vælge det rette lys til stuen og køkkenet, med hvad med belysning til badeværelse, havegangen, indkørslen, facaden og entréen? Disse er miljøer som både du og dine gæster møder dagligt og steder hvor den rette belysning både kan være et afgørende funktion, der gør hverdagen lettere, og et essentielt element i dit hjems indretning, som påvirker dit hjems udstråling og dermed dit humør. Undgå irritation med famlende af nøgler i mørke ved hoveddøren, spar dig blåmærker fra en tur på isglat havegang ved en kulsort vinteraften og giv dig, din familie og dine gæster et boost med hyggeligt og energigivende lys i alle hjemmets forskellige miljøer.

At vælge den rette belysning

God lyssætning i et hjem er noget, der bør planlægges nøje. Det kan være en stor udfordring at få lyset helt korrekt, men en utrolig belønning, når det hele falder på plads. Begynd med at studere det naturlige lysindfald og hvilken funktion du vil at lyset skal have i rummet. I stue og soveværelse kan lavthængende lys fra enten loftlamper eller gulvlamper bidrage til stemningen. Kontor, garage, skur og andre arbejdsområder bør prydes med stærk, varmt lys, som gør det let at se uden at belaste øjnene hårdt. Klart, hvidt lys passer særligt godt til badeværelse og giver et indtryk af renhed samt mulighed for at spejle sig i detalje, men husk at tillægge ekstra lamper med varmere belysning eller en lysdæmper, så du også kan hygge med et glas vin i badekaret eller få gæsterne til at føle sig velkomne med mild duft, indbydende belysning og levende lys. Med den rette belysning får dit hjem og dine møbler et helt nyt udtryk og en fantastisk, indbydende charme!