Sov trygt om natten med en kontinentalseng

1 520 stk produkter
UDSALG
901333(2).jpg
Populære filter

En god seng, som giver en god støtte og komfort, er alfa og omega at have i sit hjem. Men det kan være svært at finde den helt rigtige seng, og hvordan sikrer man sig, at sengen er af ordentlig kvalitet?

Hos Trademax vil vi  gøre det nemt for dig at handle kvalitetsmøbler. Derfor har vi her på siden samlet vores udvalg af kontinentalsenge.

En kontinentalseng er en seng, som er opbygget af flere lag. Derved er du sikret topkomfort, når du skal sove, og du er derved garanteret din skønhedssøvn. Nederste del består typisk af en boxmadras, derefter kommer en springmadras og øverst ligger en topmadras, som skal sikrer ekstra god støtte til hele kroppen. 

Eksklusive designs og god komfort

Her på siden finder du et varieret udvalg af kontinentalsenge, så du kan finde det design, der passer bedst til dit hjem eller din smag. Du kan blandt andet lade dig friste af Hilton Lyx 160 modellen fra Choice. Denne kontinentalseng er en stor og dejlig seng, som du garanteret vågner udhvilet i. Sengen er lavet i et tidløst, eksklusivt design med mange flotte og luksuriøse detaljer. På den måde tager Hilton Lyx sig godt ud i soveværelset, og samtidig får du en super god kvalitet for pengene. Ved bestilling af denne kontinentalseng følger også sokkel med i prisen. Du kan læse meget mere om produktet her, hvor du også kan læse om de forskellige lag af madrasser samt mål på kontinentalsengen.

Du kan også lade dig inspirere af Eddy box Bed, som er en 180x200 mørkegrå kontinentalseng. Denne model er super praktisk, da den indeholder skjult opbevaringsplads under sengen. Her kan du for eksempel opbevare ekstra sengetøj, dyner og puder, som du ikke har brug for. Du finder opbevaringspladsen ved blot at løfte madrasserne. Eddy box er meget mere end bare en praktisk seng. Den er også utrolig komfortabel, så du kan sove trygt og lækkert. Sengen har en middelfast komfort, der passer de fleste, og som giver en god støtte. Her på siden finder du også nogle enkeltmandskontinental senge, og du kan også få en enkeltmandsseng med det samme praktiske opbevaringsrum som Eddy Box. Der er mange muligheder for at finde en god kontinentalseng. Vores udvalg her på siden gør det nemt for dig at finde det helt rigtige og samtidig, er du garanteret topkvalitet, god støtte og et tidløst skandinavisk design.

Fælles for alle vores kontinentalsenge er, at du er sikret topkvalitet med de bedste lag af madrasser fremstillet af de bedste materialer, så du kan sove trygt og godt om natten. Du kan læse meget mere om de forskellige materialer og madrasser under hvert produkt.

Ved bestilling af en kontinentalseng hos Trademax får du 10 års garanti. Denne garanti dækker stel og fjederbrud – og/eller bonell fjeder. Vi mener, at alle fortjener at sove trygt og godt, og derfor yder vi også den bedste garanti på kontinentalsenge, så du er sikker på at have en velfungerende seng i mange år.

Find inspiration til hjemmet med Trademax

Hos Trademax kan du finde meget mere end kontinentalsenge. Mens du kigger på vores store udvalg af de komfortable kontinentalsenge, så kan du med fordel hente inspiration til andre boligtekstiler under vores indretningsside. Trademax hjælper dig med at indrette dit hjem. Vi har alt inden for møbler og interiør. På den måde bliver det nemt og sjovt for dig at indrette boligen. Uanset hvilket produkt du falder for, er du sikret en god kvalitet. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du altid nemt kan finde det, du søger. Hvis produktet, du leder efter, ikke er til at finde, kan du også benytte vores søgefunktion øverst på siden.  Trademax leverer dine varer lige til døren for kun 395 kr. i fragt. Har du spørgsmål til vores udvalg af kontinentalsenge eller andre af vores møbler eller produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Bestil allerede din kontinentalseng i dag, og nyd godt af den gode komfort, det tidsløse skandinaviske design og ikke mindst: den gode nattesøvn. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Förvaring
Vaskbar
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Form
Funktion
Sengemål
Antal sovepladser (Stk.)
Komfortzoner (st)
Sengetype
Type
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Udseende
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG