Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Sov trygt om natten med en kontinentalseng

908 stk produkter
Viser 24 av 908 produkter
1
...
38

Populære filtre

Kontinentalsenge er det bedste af det bedste i sengeverdenen. En kontinentalseng består af tre madrasser, hvilket øger både komforten og den æstetiske udstråling i soveværelset. Den unikke fjedring skaber en blød fleksibilitet, så du kan slappe af og give din krop den hvile, den har brug for. Trademax har et bredt udvalg af billige kontinentalsenge til alle behov og enhver smag, uanset om det er en grå, hvid eller beige kontinentalseng, du ønsker. Besøg os, når du er på udkig efter en kontinentalseng! Vi tilbyder også komplette kontinentalsenge med sengegavle.

En seng er mere end blot et møbel. Det er en vigtig del af dit liv og dit velbefindende. Når du sover rigtigt og vågner udhvilet op, er du mere vågen og glad i hverdagen og er mere skarp på arbejdet. Det er om natten, at vi giver vores krop og sind en chance for at komme sig. Bedre søvn betyder simpelthen bedre betingelser og mere energi til at klare livets udfordringer. At vælge en seng er derfor et vigtigt valg, som kræver omtanke og planlægning. Der er f.eks. nogle få spørgsmål, som du måske skal stille dig selv, før du træffer din beslutning.

Eksklusive designs og god komfort

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng består af flere lag af springmadras og topmadras, hvilket øger komforten og skaber en luksuriøs følelse. En kontinentalseng består af en boksmadras med fjedre og ramme, i midten har du en springmadras, en mellem madras, med flere fjedre og ovenpå ligger en dejlig topmadras. Lag på lag-metoden og de unikke fjedre skaber en blød smidighed, så du kan slappe af og give din krop den restitution, den har brug for.

Hvorfor vælge en kontinentalseng?

En kontinentalseng er specielt designet til at give optimal smidighed. Med sine tre madrasser adskiller en kontinentalseng sig fra en almindelig boksseng, som normalt kun har en boksmadras, der kan suppleres med en topmadras. Den dybe affjedring i en kontinentalseng mindsker presset på kroppens muskler og led. Højden på en kontinentalseng gør det også lettere at komme ind og ud af sengen. Det er vigtigt at sove godt og uforstyrret om natten for at give din krop og dit sind den restitution, du har brug for, for at være i den bedst mulige form om dagen. Trademax har et bredt udvalg af billige kontinentalsenge til alle behov og smage, uanset om det er en grå, hvid eller beige kontinentalseng, du ønsker. Besøg os, når du er på udkig efter en kontinentalseng! Vi tilbyder også komplette kontinentalsenge med sengegavle.

Hvordan vælger jeg en kontinentalseng?

Tænk over, hvad du har brug for og ønsker til sengen. Skal den f.eks. have en bestemt farve eller bredde? Trademax tilbyder kontinentalsenge i forskellige modeller, farver og sengestørrelser, de mest almindelige størrelser er:

  • kontinentalseng 90
  • kontinentalseng 120
  • kontinentalseng 140
  • kontinentalseng 160
  • kontinentalseng 180

Hvis I er to personer, der deler en seng, er det muligt at købe en seng med en kombineret springmadras, der er tilpasset dig og din partner individuelt. Det betyder, at hvis du f.eks. ønsker en fastere madras, mens din partner foretrækker en blødere madras, kan det stadig arrangeres. Overgangen i madrassen er så blød, at i stadig kan sove tæt sammen. Til dem med mindre plads tilbyder vi også praktiske kontinentalsenge med opbevaring, der er perfekte til opbevaring af lagner, dyner og puder, når de ikke er i brug.

Hvordan vedligeholder jeg en kontinentalseng?

Hvis du passer bedst muligt på din seng, holder den længere og er behagelig i mange år fremover. Vend springmadrassen på hovedet eller vrid den mindst en gang hver sjette måned for at reducere belastningen på fjedrene og polstringen. Vend og roter også de to andre madrasser med jævne mellemrum, helst et par gange i kvartalet. Alle madrasser, selv de bedste madrasser, mister noget af deres komfort med tiden. Det anbefales, at du skifter din madras ca. hvert femte år. Du kan nemt vaske stoffet med en egnet tekstil shampoo. For at holde din seng i den bedst mulige stand og så frisk som muligt, er det en god idé at støvsuge den med jævne mellemrum.