Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

BLACK FRIDAY & BLACK WEEK

UDSALG 2024

Black Friday 2024 - tilbud på møbler & indretning

Black friday stammer fra USA og er en af de absolut største shopping- og tilbudsdage i verden. Black Friday indfalder altid dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, den fjerde fredag i november, og er startskuddet til julehandlen med generøse rabatter og tilbud. Dagen omsætter for enorme beløb og køerne foran butikkerne er oftest lange allerede inden butikkerne åbener. Mange sidder forberedt med mobiler, tablets og computere når udsalget begynder for at tage del af de bedste tilbud online.

Almindelige spørgsmål og svar om Black Friday

 • Hvorfor hedder det Black Friday?

  Oprindelsen af navnet "Black Friday" indkludere forskellige teorier. En del påstår at det er fordi mange butikker går fra et rødt underskud til sorte tal på grund af det enorme tilbud. De fleste mener dog at navnet opstod i Philadelphia omkring 1961 da det først blev brugt af det lokale politi for at beskrive det enorme trafikkaos der opstod relation til denne shoppedag.

 • Hvornår er det Black Friday 2024 i Danmark?

  Den 29 november 2024 er det for ottende gang tid igen i Danmark. I år 2013 hoppede Danmark på Black Friday bølgen og det resulterede i at nethandelns salg øgede med 100% i forhold til en almindelig fredag. Trademax holdte Black Friday for første gang år 2014 og er til vores viden den første møbelbutik der kørste Black Friday ind med kraftigt nedsatte priser. Siden det er Black Friday vokset enormt og slår nyt shoppe rekord hvert år. Så sæt kryds i kalenderen - den 29 november 2024 er det altså tid igen!

 • Hvor længe varer Black Friday?

  Til at starte med var Black Friday tidsbegrænset til at kun gælde i 24 timer. Dog vælger flere fysiske butikker og online butikker nu at forlænge sin tilbudsdag. Det har vi på Trademax også valgt. Istedet for en tidsbegrænset tilbudsdag har du hele ugen til at shoppe dine bedste fund. Black Week er igang og køre helt frem til Cyber Monday.

 • Hvornår er det Black Weekend?

  Black Weekend starter lørdag d. 30 november og køre hele weekenden ind til Cyber Monday tager over. Hos Trademax vil vi fejre hele Black Weekend weekenden med gode, hvis ikke lige så gode tilbud som til Black Friday. Under Black Weekend vil du finde gode tilbud på sofaer, lænestole, senge, spisebordssæt og meget mere til en billig pris.

 • Hvilke møbler & indretning kan jeg gøre et kup på til Black Friday?

  Hos Trademax vil du have mulighed for at gøre et kup på møbler og indretning til utrolige priser. Specielt for Black Friday er at mange køber ting de længe har ønsket sig, for eksempel senge, sofaer eller andre møbler. Black Friday er det perfekte tidspunkt at skifte sin gamle sofa eller seng ud hvis man alligevel havde tænkt sig at gøre det den kommende tid. Gennemsnitsprisen på en sofa eller seng er relativt set højere end andre kommercielle produkter. Så selv en lille nedsætning af pris på 5-10% betyder alligevel at du kan spare 100-vis af kroner på dit køb. Men vi vil ikke være dårligere end det og på mange af vores produkter har vi betydeligt højere rabat. Hos Trademax vil du finde de bedste Black Friday tilbud inden for møbler og indretning.

 • Hvad er det bedste køb under Black Friday?

  Mange kunder spørger os om modulsofaer lige nu, sofaer du kan sætte sammen præcis som du vil have dem i form og størrelse. Specielt vores modeller i velour er efterspurgte. Sofaserien Arken med store, dejlige og luksuriøse moduler i mange flotte farver er populær, men til dem der leder efter mest værdi for pengene plejer vi at tipse om budget varianten, Noelia, der tilbyder mere kompakte sofamoduler i velourstof. Alle moduler kan bruges helt fritstående og begge serier leveres med beslag som gør det nemt at sætte alle dele sammen helt som du selv ønsker.

Populære produkter