Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Spisebordssæt TILBUD

401 stk produkter
Viser 24 av 401 produkter
1
...
17

Populære filtre

Få det hele på én gang - UDSALG af spisebordssæt

En nem måde at indrette din spisestue på er at købe hele spisebordssættet på én gang. Med et spisebordssæt behøver du ikke at måle og male indre billeder af, hvordan stole og borde passer sammen. Alt er sammensat og klar. Benyt lejligheden til at finde det spisebordssæt, der passer til dit køkken i vores udsalg hos Trademax.

Hvor mange siddepladser har spisebordssættet der er på TILBUD?

Det spisebordssæt, der er på tilbud, har enten 4 eller 6 siddepladser som standard. Det er det antal pladser, du forventer at få brug for i et hjem med en normal stor familie. Måske fylder du ikke alle stole med din familie, men du vil gerne have lidt plads til gæster! Hvis du har brug for flere siddepladser, kan du kigge på vores sortiment og se efter modeller med 8 eller 10 stole. Du kan også kontakte vores kundeservice for at høre, om der findes separate stole, som du kan købe til netop dit spisebordssæt. Vi hjælper dig gerne med at finde en løsning.

Kan jeg udskifte stole i et spisebordssæt på UDSALG?

De spisebordssæt, som vi har på udsalg, er designet til at give et ensartet og tiltalende indtryk. Men vi har alle forskellig smag, og derfor skal du have flere muligheder. Hvis du ikke synes, at bord og stole passer sammen, kan du købe dem separat i stedet. Husk, at stolens højde skal passe til bordets højde. Man siger normalt, at der skal være ca. 30 centimeter mellem stolesædet og bordpladen. Hvis du har problemer med at finde den rigtige, kan du altid kontakte vores hjælpsomme kundeservice hos Trademax.