Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

OM OS

Trademax blev grundlagt i 2008. Forretningsidéen opstod da vi mente at mange møbel- og indretningsbutikker var unødvendigt dyre. Mange firmaer og virksomheder køber deres produkter gennem flere mellemled og grossister, hvilket betyder højere priser for dig som kunde. Ved hjælp af gode kontakter og et færre antal mellemled, kan vi tilbyde kvalitetsmøbler til markedets bedste priser!

Hvorfor kan vi tilbyde så lave priser?

  • Vi køber produkter af høj kvalitet direkte fra fabrikker, således undgår vi yderligere omkostninger til forskellige mellemled, og derigennem bliver salgsprisen lavere for dig som kunde.
  • Vi udvælger nøje de leverandører vi samarbejder med.

Forretningsidé
Vores speciale er at tilbyde kvalitets produkter til markedets absolut bedste priser – det skal ikke være nødvendigt at kompromisse på kvalitet bare fordi prisen er lav. 

Service og tryghed
For os er det utroligt vigtigt at skabe en god kunderelation med gode garantivilkår, personlig service, samt hurtig, praktisk og sikker levering. Vi vi give vores kunder den bedst mulige service, samt fremstå som en respekteret og pålidelig virksomhed. Vi har som mål at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. Vi leverer med Bring Transport hele vejen hjem til din dør!

At handle på Trademax er både trygt og sikkert:

  • Alle priser på vores hjemmeside er inklusive moms.
  • Vi handler med kvalitetsprodukter fra certificerede leverandører
  • Alle produkter vi sælger er blevet testet og godkendt af os.
  • Vi leverer alle produkter hjem til din dør.
  • Vi tilbyder sikker internetbetaling

Sortiment og kvalitet
Sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasset markedets og kundernes behov, vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet, samt udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet. Vi er markedsledere inden for udendørsmøbler. 

Virksomhedsoplysninger
Home Furnishing Nordic AB
Organisationsnummer: 556780-9685
Momsregistreringsnummer: DK12659652
Bestyrelse: Helsingborg, Sverige

Adresse:
Home Furnishing Nordic AB
Box 605 
251 06 Helsingborg
SVERIGE

Kontakt os:
Telefon: 89 88 22 82
Kontakt vores Kundeservice