Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Spisebordssæt med stole til køkkenet og spisestuen

2199 stk produkter
Viser 24 av 2199 produkter
1
...
92

Populære filtre

Køkkenet, eller spisestuen, er som bekendt husets hjerte. Her samles familien til fælles måltider, samtaler og samvær. I køkkenet eller i spisestuen bliver dagen opsummeret og morgendagen planlægges, samtidig med at i sammen får en chance for at slappe af. Et fint og behageligt spisebordssæt er forudsætningen for at studerende skal blive mange og lange omkring bordet. Et spisebordssæt sætter også et personligt præg på din bolig.

Spisebordssæt med tilhørende stole - smukt og praktisk

 • Hvilken størrelse skal jeg vælge på mit spisebordssæt?

  Når du bestemmer størrelsen på dit spisebord bør du finde ud af hvor du vil placere det og hvilken form der passer bedst på den plads. Vær opmærksom på at et rundt bord bruger mere plads end et firkantet spisebord.
 • Er det vigtig at vælge matchende stole til spisebordet?

  Når indretningen går i en ensartet stil skaber det en harmonisk følelse i rummet, egentlig uanset hvilken type af indretning det er. Når denne harmoniske følelse er noget du vil stræbe efter så er det virkelig det helt rigtige at købe et spisebord med stole. Stolene er udvalgt til at passe perfekt til bordet, ikke kun indretningsmæssig men også rent praktisk. Stole og borde som sælges som spisebordssæt er desuden kontrolleret så siddehøjden og afstanden mellem stol og bord er både god og ergonomisk. På den måde vil gæsterne sidde længere på til middag og til fest, og søndags morgenmaden bliver både lang og behagelig.
 • Hvilken stil skal jeg have på mit spisebord?

  Her hos Trademax finder du et utroligt bredt udbud af spisebordssæt med stole, og vi får kontinuerligt ny spændende designs ind i sortimentet. For at du skal kunne finde stole og borde der passer ind i lige præcis din indretningsstil har vi fundet en mængde forskellige stile på borde og stole frem, blandt andet finder du spisebordssæt i industristil, vintage stil, klassisk stil og mange flere.
 • Hvilken form på spisebordet skal jeg vælge?

  Hos os finder du garanteret et bord der smelter smart ind med din øvrige indretning og som giver dig og dine gæster en dejlig fornemmelse der gør det hyggeligt at være i hjemmet. Du finder spiseborde i forskellige former, alt fra ovale og firkantede til runde spiseborde. Alt for at du skal kunne finde et produkt der passer ind i din indretning. Som du kan se er det nemt at finde passende spisebordssæt her hos os, uanset om du skal bruge bord med køkkenstole til køkkenet eller hvis du vil have et finere spisebordssæt til spisestuen. Når du har valgt det spisebord og de stole der passer bedst ind hjemme hos dig, skal du bare læne dig tilbage og vente på levering.