Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Ovalt spisebordssæt

76 stk produkter
Viser 24 av 76 produkter
1
...
4

Populære filtre

Et ovalt spisebordssæt fra Trademax, kan løfte din spisestue til nye nivauer. Hos os finder du ovale spisebordssæt af høj kvalitet og i gennemtænkt design, som giver dig en fantastisk plads at indtage uforglemmelige måltider med familie og venner. Den ovale form er med til at give en hjemlig og social atmosfære, med plads til mange mennesker. Vi har et stort udvalg af ovale spisebordssæt i forskellige, størrelser, stil og materiale, så du har mulighed for at finde et spisebordssæt som passer til dig og dit hjem.

Mange praktiske fordele med et ovalt spisebordssæt

Vi har nok alle prøvet at sidde med følelsen af at der ikke er plads nok rundt om spisebordet. Måske er du blevet placeret for bordenden sammen med en anden og har dermed oplevet hvordan det føles når man næsten skal slås om pladsen. Med ett ovalt spisebord minimere man det problem markant. Den ovale form har mange fordele ikke mindst sociale fordele. Det bliver selvfølgelig mest mærkbart for bordenden men også på langsiderne giver den en fordel med et ovalt spisebord. Med det harmoniske udtryk, opleves et ovalt spisebordssæt både indbydende og rumligt at sidde ved. Det er samtidig nemt og smidigt at placere og hvor et rektangulært spisebord egner sig bedst med væggene som retningslinjer for bordets placering, kan ovalt spisebordssæt placeres lige sådan, men det egner sig samtidigt også rigtig godt med en central placering i enten køkkenet eller spisestuen.

Ovalt spisebordssæt som sætter design højt

Bestem stilen med et ovalt spisebordssæt! Med sin form kan et ovalt spisebordssæt tilføre et helt andet udtryk i køkkenet eller spisestuen. I vores sortiment har vi et stort udvalg af ovale spiseborde i høj kvalitet samt i mange forskellige materialer og størrelser. Måske er du ude efter noget rustikt eller landligt, eller et ovalt spisebordssæt som tilfører en moderne og trendigt udtryk? Hos os finder du ovale spisebordssæt i massivt træ som eg og elmetræ, samt MDF (Medium Density Fibreboard) som består af fine træfibre og lim som presses ved højt tryk og høj varme. Uanset om du ønsker at dit ovale spisebordssæt skal passe ind i din indretningsstil eller om du ønsker at det skal sætte stilen, så har vi et stort udvalg af ovale spisebordssæt som alle opfylder høje krav til både design og komfort. Kig ind og vælg det spisebordssæt som passer i din smag.

Indretningsdetaljen som giver dit køkken et løft

Gør dit hjem personligt og indret det med et ovalt spisebordssæt, som giver en indbydende og hyggelig atmosfære. Sæt yderligere dit eget personlige præg på din indretning ved hjælp af farver. Vi har ovale spisebordssæt i mange forskellige farver og farvekombinationer. Vælg mellem ovale spisebordssæt, hvor både bord og stole har samme farve eller vælg et spisebordssæt med forskellige farvekombinationer, som giver liv til din spiseplads. Kig ind og lad dig inspirerer til din nye spisebordssæt.