Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 264 produkter
1
...
11

Populære filtre

Skab hygge med et rundt spisebordssæt. Vi på Trademax tilbyder et stort udbud af runde spisebordssæt i en mængde forskellige størrelser, materialer og stile. Et rundt spisebordssæt er svært at slå hvis du er en social person som gerne byder ind til middage, både til hverdag og til fest. Formen gør at man slipper for at læne sig frem og tilbage for at snakke med nogen, hvilket betyder at ingen holdes uden af samtalen. Her finder du runde spisebordssæt til alle smage og behov. At købe et spisebordssæt online er både hurtigt og smart. Hos os får du desuden hjemmelevering, prismatch og 14 dages fortrydelsesret.

Vælg den rigtige størrelse på et rundt spisebordssæt

At vælge størrelse på et rundt spisebordssæt kan være lidt svært. Selvfølgelig vil du have masser af plads til borddækning samtidigt med at alle skal sidde dejligt uden at sidde for tæt. Det er nemt at glemme hvor stor forskel der er på et rundt spisebord med en diameter på 100 cm sammenlignet med 150 cm, nemlig 1,5 meter(!). Regn med at hver person skal bruge ca. 70 cm. Med et rundt spisebordssæt på 100-120 cm er der masser af plads til fire personer. I vores sortiment finder du runde spisebordssæt med fire stole i lige præcis disse størrelser, men også runde spisebordssæt med seks stole med en omkreds på 150 cm til det lidt større selskab.

Rundt spisebordssæt med tillægsplade

Foretrækker du et spisebordssæt med rund form af æstetiske grunde, men har samtidigt ofte mange gæster på besøg? Med et rundt spisebordssæt med tillægsplade kan du nemt få det bedste af to verdener og forlænge dit spisebord for at skabe mere plads. Denne løsning er perfekt til dig der ikke har plads til et stort bord til hverdag, men som ved særlige lejligheder alligevel gerne vil kunne få plads til fler omkring bordet. Observere dog at dit runde spisebordssæt får en oval form når du lægger tillægspladerne i.

Materiale, farve & design

Når du har bestemt dig for hvilken størrelser der opfylder dine behov, er næste trin at vælge materiale, farve, og design på både bord og stole. Tænk over hvad der passer bedst ind i dit hjem, hvilken stil ønsker du at dit runde spisebordssæt skal have? Leder du efter et spisebordssæt i vintage stil, noget landligt og romantisk, eller et spisebordssæt som er moderne og trendy? Her har materialevalg en afgørende rolle. Er du ude efter et spisebordssæt i træ for at skabe en naturlig fornemmelse, eller ønsker du et lakeret og farvet spisebord hvor stolene sætter stilen? Hos os finder du runde spisebordssæt i forskellige materialer og stile. Vælg mellem runde spisebordssæt med stole, med eller uden betræk. Vi tilbyder betræk i forskellige farver og møbeltekstiler, samt læder og skind. Hvis du vælger et rundt spisebordssæt uden betræk på stolene så finder du disse med forskellige overfladebehandlinger; lakeret, olieret, og farvet.

Køb et rundt spisebordssæt, eller lav dit eget

Indretningen i dit køkken eller din spisestue påvirker selvfølgelig valget at spisebordssæt. Vi har alle forskellige smage og behov, hvilket gør at det kan være svært at finde det helt rigtige spisebord og de perfekte stole til lige præcis dit hjem. Dit spisebordssæt skal være en del af din hverdag i mange år - derfor er det vigtigt at finde det spisebordssæt som føles helt rigtigt og som holder god kvalitet. Vi har samlet et stort udbud af billige runde spisebordssæt for at gøre det nemmere for dig. Men måske er der ikke nogen af dem der falder dig i smagen, måske vil du hellere lave dit helt eget runde spisebordssæt? Hos os på Trademax kan du også købe spiseborde og køkkenborde, samt spisebordsstole og køkkenstole separat. De fleste varianter af spisestuemøbler i vores sortiment er lagervarer og er klar til at blive leveret til dig hurtigst muligt! Hos os har du desuden prismatch og 14 dages fortrydelsesret på spisebordssæt og andre møbler.