Find spiseborde til gode priser her

1 171 stk produkter
UDSALG
2223284.jpg

Morgenmad, frokost, middag, eftermiddagskaffe, lektier eller arbejde - uanset hvad du bruger dut spisebord eller køkkenbord til er det vigtigt at det passer til dine behov. Her finder du højkvalitative køkkenborde og spiseborde til en billig pris.

Spiseborde i forskellige varianter - Vi har det du søger!

Hvor højt skal spisebordet være?

En god højde på spisebordet er mellem 72-75 centimeter, som du finder hos Trademax. Vi tilbyder desuden spisebordssæt hvor stolene er tilpasset efter spisebordets størrelse, så du ved at du får et komplet matchende sæt med de rigtige stole.

Hvor stort tæppe til spisebordet?

Det du skal tænke på når du skal placere et gulvtæppe under spisebordet er at tæppets bredde og længde er nok til at stolene ikke havner udenfor gulvtæppet. Udgå fra spisebordets størrelse og læg 75 cm til på alle sider så får du det mål som tæppet bør være.

Hvilke spisebords modeller tilbyder Trademax?

Hos Trademax finder du borde for alle smage, både store og små. Vi tilbyder forskellige størrelser, farver og materialer. Uanset om du vil have et rundt spisebord eller et rektangulært, måske et spisebord i eg eller som er hvidt, finder du med det med sikkerhed hos os på Trademax.

Kan jeg matche spisebordet og køkkenbordet med resten af indretningen?

Vælg det spisebord du synes er smukt og som du føler smelter ind i dit hjem. Vi har mange klassiske spiseborde i træ som eg og teak. Vi har også køkkenborde i mere moderne stil med specielle detaljer, til dig der vil have noget der stikker lidt ud. Spisestue bord af beton er en trend der stadig holder. Hos Trademax finder du en række borde med bordplade af beton der giver en rustik charme og fornemmelse.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG