categoryTopBlock

Find spiseborde til gode priser her

2 626stk produkter
Borde
Kampagne

Alle hjem bør have et godt og solidt spisebord. Et spisebord er samlingspunktet for hele familien. Det er her, man sammen, nyder et godt måltid mad og snakker om, hvad man hver især har oplevet i løbet af dagen. Men det kan være svært at finde det helt rigtige spisebord – især fordi et spisebord skal kunne holde til meget og samtidig må det også gerne være pænt og stilfuldt at se på, så det også indbyder til hygge og gode stunder. Hos Trademax synes vi, at alle  fortjener et godt spisebord, som kan være til glæde og gavn for hele familien. Derfor har vi her på siden samlet et eksklusivt udvalg af de fineste spiseborde til gode priser, så du har mulighed for at finde et billigt og godt spisebord. 

Spiseborde for enhver smag

Her på siden finder du et stort udvalg af spiseborde, som du kan lade dig friste af. Vi har spiseborde i forskellige størrelser, så du kan finde lige det spisebord, der vil passe godt ind i dit hjem. Skal du have plads til mange omkring spisebordet kan du kigge nærmere på Durham spisebord. Dette spisebord er lavet i bedste skandinaviske design med en mat hvidlakeret bordplade og vinklede olierede ben i valnøddetræ. Herved udstråler bordet elegance og vil tage sig godt ud i de fleste hjem. Bordet er lavet i solidt træ, så du er sikret den bedste kvalitet. Bordets tidsløse design gør det nemt at finde stole, som matcher perfekt til spisebordet. Du kan nemt finde stole, som vil passe til dette bord under vores udvalg af spisebordsstole. Med Durham spisebord får du en spiseplads, som kan rumme hele familien og det kan også bruges, når du får gæster. Med Durham får du nemlig en ekstra plade til bordet, som kan tages i brug, når du skal have gæster.

Bor du på få kvadratmeter og er på udkig efter et mindre spiseetablissement, så vil Merida spisebord være et oplagt valg for dig. Dette flotte bord kommer i en kombination af olieret og hvidlakeret træ, hvilket giver spisebordet et elegant og eksklusivt look. Merida er et utroligt funktionelt spisebord. Bordet har en klap, som kan foldes ud, hvis man skal have gæster. På den måde kan du nemt få plads til dine gæster selvom du bor på få kvadratmeter og samtidig kan du gøre bordet mindre i hverdagen, så det ikke optager for meget plads i dit hjem. Vi har mange forskellige bud på det perfekte spisebord her på siden og uanset, hvilket spisebord, du falder for, er du garanteret et produkt af bedste kvalitet. Kig dig omkring og lad dig inspirere af de mange flotte, moderne og tidsløse designs.

Find alt til din bolig med Trademax

Hos Trademax finder du alt det nødvendige for at danne dit drømmehjem. Vi tilbyder møbler både til soveværelset, stuen, badeværelset og haven. Mens du handler spisebord kan du samtidig lade dig inspirere af vores udvalg af tæpper, som vil kunne komplementere dit spisebord. Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor kompetent personale vil sidde klar til at hjælpe dig. Vi leverer dit spisebord lige til døren og vi leverer for kun 395 kr. i fragt. Bestil dit spisebord allerede i dag og nyd godt af de gode måltider og hyggestunder med familie og venner omkring bordet. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Antal siddepladser
Farve
Antal stole
Antal personer
Form
Funktion
Stil
Udseende
Pris