Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 35973 produkter
1
...
416

Populære filtre

Hvis du er på jagt efter billige møbler på nettet af høj kvalitet er Trademax online møbelhus for dig! På trademax.dk finder du kvalitetsmøbler til gode priser i mange forskellige stilarter, farver og materialer. Uanset om din stil er minimalstisk, chic, retro eller moderne, kan du finde alt det du skal bruge til boligen her. Trademax gør det let at fornye boligen med ny indretning og tilbyder levering til hjemmet samt god service.

Møbler online - Let og bekvemt

Det er svært, hvis ikke stort set umuligt, at forestille sig en verden uden. Hvad enten man befinder sig i en stue, i et køkken eller i et soveværelse, så har de bare deres helt naturlige plads i indretningen. Møbler – i alle afskygninger – er for længst blevet en fast integreret del af vores hverdag, og vi ville formentlig have svært ved at klare os uden. Og hvorfor skulle vi da også det? Er det noget mere skønt end at slænge sig i en blød og lækker sofa? Eller at sidde sammen med familien rundt om spisebordet og hygge til sent ud på aftenen? For slet ikke at tale om den skønne og helt fantastiske seng, som bare kan være så svær at komme ud af, når vækkeuret ringer alt for tidligt om morgenen!

Når det kommer til valg af den helt rigtige seng, kan vi i øvrigt anbefale, at man overvejer følgende:

 • Hvor stor skal sengen være? Hvad er dit behov, og hvad har du plads til?
 • Medium eller fast? Skal madrassen være medium, middelfast eller fast? Husk i øvrigt i den forbindelse, at med mindre du og din partner vejer det samme, kan I med fordel vælge madrasser med forskellig fasthed.
 • Koldt eller varmt? Alt efter om du er kuldskær, eller du fortrækker at sove køligt, bør du vælge en madras, som hjælper dig med at regulere varmen, så den passer til din ønskede sovetemperatur.

Alt i indretning

Hos Trademax gør vi alt, hvad vi kan, for altid at have et meget bredt udvalg af møbler til alle rum i huset. Tag for eksempel vores billige møbler til stuen, som inkluderer både sofaer, lænestole, borde, stole, opbevaring og meget andet. Vi kan næsten garantere, at vi har noget til hver en smag.

Er du eksempelvis på udkig efter en sofa, hvor der er plads til hele familien og mere til, er det værd at kigge nærmere på hjørnesofaen Boss i stilrent design og med hele fem siddepladser. Boss er en komfortabel hjørnesofa med chaiselong, som oven i købet står til en rigtig god pris. Sofaen er betrukket med et elegant stof i høj kvalitet, og det diskrete og tidløse design gør, at Boss passer ind i mange forskellige hjem og miljøer. Sofaen har desuden en rigtig god komfort, og så er den let at placere i en hvilken som helst stue.

Er du på jagt efter en god og billig lænestol, har vi noget for enhver smag. Er du til en klassisk lænestol, kunne en Chesterfield Delux lænestol være et oplagt valg for dig. Denne lænestol er designet med en ryg klædt i knapper og armlæn i samme højde som ryggen. Stolen er en sand klassiker, og du er garanteret bedste kvalitet, luksuriøse detaljer og et tidløst design. Chesterfield Delux er klædt i vintage-stof og har ben i massivt træ, hvilket giver lænestolen et ekstra luksuriøst udtryk.

Er du mere til en lænestol, som man også kan ligge og slappe af i, så har vi også et bredt sortiment af liggestole her på siden. Måske en Vila liggestol kunne være oplagt for dig? Hér får du mulighed for at ligge helt ned i et møbel, som med sit tidløse design passer ind i de fleste hjem. Denne liggende lænestol er klædt i holdbart og slidstærkt PU og har forkromede fødder.

Hos Trademax tilbyder vi desuden møbler til opbevaring i alle afskygninger og størrelser. Hér har du rig mulighed for at skabe plads og rum med praktiske løsninger, der nemt og elegant kan gemme ting væk, så de ikke fylder i hverdagen. Tilsvarende er det nemt at få fat i tingene igen, når de endelig skal bruges. Hér på siden findes der forskellige muligheder for møbelopbevaring med noget til alle behov. Kig vores udbud af møbelopbevaring igennem og find den løsning, der passer til dit behov.

Møbler på udsalg

Når du skal udvælge møbler til dit hjem, kan du med fordel gøre dig følgende overvejelser:

Hvilke krav har du til størrelsen på dit nye møbel? Hos Trademax oplyser vi altid målene på møblerne i webshoppen, så du i fred og ro kan planlægge din helt egen indretning. Har du i øvrigt spørgsmål til vores møbler, kan du altid tage fat i vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig alle ugens hverdage.

Det er derudover vigtigt, at du gør dig nogle tanker om funktion og design, når du vælger dine møbler. Hvilke funktioner ønsker du dit nye møbel skal imødekomme – skal der eksempelvis være opbevaringsplads i din seng, eller skal der være mulighed for ekstra pladser rundt om havebordet? Og sidst men ikke mindst skal det visuelle udtryk passe til dig og resten dit hjem. Hér er det rigtig meget dig selv, der skal føle efter, hvad der fungerer bedst for dig – men vi sidder naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for det!

Når du har købt dine møbler på nettet på Trademax.dk, er det vigtigt, at du er opmærksom på den fremtidige vedligeholdelse. På den måde sikrer du dig, at du har smukke og holdbare møbler i mange år fremover. Hér følger nogle generelle retningslinjer for god og nem vedligeholdelse:

 • Pleje af lakerede møbler
  Almindelig aftørring bør forgå med en ren, tør klud. Er der pletter og snavs, kan møblet tørres af med en ren klud, der er opvredet i vand eller i en opløsning af varmt vand og et neutralt rengøringsmiddel eller sæbespåner. Til sidst tørres møblet grundigt af med en ren, tør klud eller et viskestykke.
  Har de pågældende møbler brug for en mere dybdegående behandling, fører vi hos Trademax et bredt udvalg af både rengørings- og plejemidler til læder-, stof- og træmøbler.
 • Pleje af lædermøbler
  Det er en god idé at vedligeholde og pleje sine lædermøbler, så de holder i mange år frem. Hos Trademax fører vi både midler til rens og pleje af lædermøbler – herunder dette sæt fra Leather Master.  Det er med denne farvebeskyttelse desuden muligt at beskytte sine lædermøbler mod affarvning fra blandt andet nye jeans. Er læderet blevet slidt, kan det friskes op med Leather Interiør Kit.
 • Pleje af møbelstof generelt
  Pletrensning af møbelbetræk skal ske meget forsigtigt. Pletrensemidler bør kun bruges efter, at det på et mindre synligt sted er testet, om det påvirker betrækket. Skjolder undgås bedst ved, at man skånsomt gnider indad mod pletten. Brug aldrig opløsningsmidler. Hos Trademax anbefaler vi Textile Clean & Protect, der effektivt og skånsomt fjerner eventuelle pletter samt beskytter stoffet efterfølgende. Du kan også med fordel benytte dig af en beskyttende imprægnering, der effektivt beskytter dine stofmøbler mod væsker.

Møbler på nettet – let og bekvemt

Hos Trademax kan du nemt, sikkert og trygt købe møbler online - til markedets bedste priser. Vi leverer din bestilling lige til døren. Vores mål er at tilbyde varer til markedets absolut bedste priser – uden at give afkald på kvaliteten. Vi tilbyder et stort sortiment af billige møbler og indretning, af høj kvalitet, til både hjemmet og haven. Sortimentet bliver løbende tilpasset markedets og kundernes behov. Vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet med fokus på at presse priserne på dette. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet og tester alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet.

Hos Trademax er kvalitet et af nøgleordene, når det kommer til møbler. Hos Trademax kan du finde et stort sortiment af forskellige møbler i den højeste kvalitet med et stort udvalg af forskellige valgmuligheder, så der er noget til at dække alle behov. Hos Trademax kan du nemt, sikkert og trygt købe varer online - til nogle af markedets bedste priser, i den bedste kvalitet og med et af de bedste udvalg. Vi tilbyder et stort udvalg fra klassisk over traditionelt til moderne design, så du altid har mulighed for at finde de bedste møbler, der passer til dine behov – også på udsalg. Vi tilbyder møbler til alle typer af rum og i alle former for stilarter. Lige fra køkkenet til dagligstuen og soveværelset, hvor vi tilbyder et stort udvalg af designs og prisklasser. Vi har også et stort udvalg af udendørsmøbler, så du kan få dækket alle dine behov inden for og uden for hjemmet. Hos Trademax ønsker vi at give dig den bedste oplevelse, når du køber møbler hos os og tilbyder også rådgivning, hvis du har spørgsmål eller brug for inspiration. 

Køb dine møbler online hos Trademax og få dem leveret direkte til døren hurtigt, sikkert og smertefrit. Vi bestræber os altid på at have et opdateret sortiment og tager løbende nye produkter ind, som vi kvalitetstester, inden de bliver en del af vores store sortiment. Møbler fra Trademax er for dig, som ønsker at have de bedste møbler til den billigste pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Kvalitet og holdbarhed sættes højt hos Trademax, og vi ønsker kun at have de bedste produkter med i vores store sortiment af møbler.