Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

TV møbler & mediemøbler

3277 stk produkter
Viser 24 av 3277 produkter
1
...
137

Populære filtre

Investér i en stilfuld opbevaring til dit TV, lydsystem og alt andet, der hører til en komplet medieanlæg. Se vores udvalg af rummelige og stilfulde mediemøbler og TV-møbler her på Trademax.dk og find din nye favorit til en rigtig god pris.

0

Hvad er en mediemøbel?

En mediemøbel er en hylde eller en bænk specielt designet til at rumme TV, lydanlæg, spillekonsoller og anden elektronik, der hører til hjemmets underholdningssystem.

Skal man satse på en vægmonteret eller gulvstående mediemøbel?

Begge varianter har selvfølgelig deres fordele. En vægmonteret mediemøbel optager ikke nogen gulvplads og giver hele rummet en luftig følelse, mens en gulvstående model er nemmere at flytte og kræver ikke, at man borer huller i væggen. Det bedste er at lade ens smag, behov og plads afgøre valget.

Hvordan skal en vægmonteret TV-bænk eller TV-møbel fra Trademax monteres?

Da en TV-bænk både vejer en del i sig selv og skal kunne tåle belastningen af yderligere kilo, er det vigtigt at forankre den godt, hvis den skal monteres på væggen. Tilpas bor, skrue og plug efter både møblernes vægt og materialet i væggen, og brug hellere en skrue for meget end en for lidt.

Kan jeg bestille mediemøbler online, uanset størrelse?

Absolut. Her på Trademax er det altid nemt at handle online, uanset om det drejer sig om en solid TV-bænk eller den mindste indretningsdetalje. Udnyt muligheden for at tage underholdningen til et nyt niveau derhjemme og bestil en stilfuld og praktisk mediemøbel billigt og bekvemt online her på Trademax!