Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 313 produkter
1
...
14

  • Hvordan indretter jeg nemmest med et TV-møbelsæt?

    Fordelen med at købe et TV-møbel sæt fra Trademax er at det bliver nemmere at indrette. Afhængig af møbelsæt kan du få matchende TV-bord og hylder. På den måde bliver indretningen harmonisk og de forskellige dele passer garanteret sammen. Du kan også vælge hvordan du skal disponere møblerne i rummet. Så vil du nemt og praktisk have et matchende rum er et TV-møbel sæt det perfekte valg. Desuden kan du ved behov nemt ommøblere og flytte til et andet rum hvis du ønsker.
  • Hvad skal jeg tænke på ved valg af TV-møbel sæt?

    Symmetri og størrelse er vigtigt at tænke på. I et stort rum kan mindre møbler nemt få det til at se halvtomt ud. Har du et fjernsyn der hænger på væggen bør du måle om der er plads nok over fjernsynet til montering. Har du et lyst rum kan det blive smukt med dejlige møbler af forskellige slags træ eller mørkere farver. Et TV-bord og møbler i hvidt kan gøre rummet lysere og opleves større end hvad det egentlig er.
  • Fås møbelsæt til mindre rum?

    Selvfølgelig kan du finde sæt med TV-møbler der passer mindre rum. Du kan finde smukke TV-møbler i mindre størrelser der matcher sine godt designede hylder. Fordelen er også at du kan fordele møblerne så de passer ind på den plads du vælger at have dem. Uanset hvilken størrelse du skal bruge vil du finde et tiltalende TV-sæt hos os på Trademax.