TV-Reol

24 stk produkter
1114579(6).jpg

Tv'en har ofte en central rolle i stuen. Når et moderne fladskærms-tv skal op på væggen, bør det selvfølgelig have noget passende tilbehør. Med en smart tv-hylde får du mere end bare praktiske fordele. Du får også en dekorativ møbel, som du kan skjule grimme ledninger og elektronik med. Derudover kan du vælge en tv-hylde eller tv-møbel med opbevaringsløsninger i form af åbne hylder, sidekabinetter eller en tv-møbel med vitrineskab. Vi tilbyder tv-hylder med hylde under og over tv'et.

0

Hvad skal jeg tænke på, når jeg vælger størrelsen på en tv-hylde eller tv-møbel?

Når du skal købe en tv-hylde, er der nogle aspekter, som du bør overveje, dels af praktiske årsager, men også for at øge chancerne for at være tilfreds med dit valg på alle måder. Derfor skal du tænke på:

Størrelsen er vigtig, både størrelsen på dit tv, men også størrelsen på rummet, hvor det skal placeres. Selvfølgelig skal størrelsen på dit tv passe til størrelsen på en tv-hylde for at få det bedste resultat, men størrelsen spiller også en rolle af æstetiske årsager. En for stor tv-hylde kan få proportionerne til at få dit tv til at virke lille, mens en lille kan se mærkelig ud i sammenhængen eller endda ikke passe. Hvis du har et lille rum, bør du også satse på en lille tv-møbel, der ikke optager unødvendig plads, som kunne bruges til noget andet. Men her gælder det også om at se på proportionerne, da en alt for lille tv-hylde også kan få rummet til at se mærkeligt ud. Før du vælger en tv-hylde, anbefaler vi derfor, at du måler både dit tv og rummet.

Findes der tv-hylder med opbevaring?

Når det kommer til tv-møbler, er der forskellige varianter og udførelser at vælge imellem. Alle har måske ikke brug for så meget opbevaringsplads i deres tv-møbel, og så kan en stilfuld og trendy fladskærmspanel være tilstrækkelig. Hvis du derimod har brug for meget opbevaringsplads, passer en komplet tv-møbel med hylder og sidekabinetter perfekt til dig. Overvej, hvilke opbevaringsbehov du har, og sørg for at vælge en tv-hylde efter dine behov og krav. Måske vil du skjule ting, organisere eller vise smukke indretningsdetaljer? Måske vil du have lidt af begge dele? Det kan være lidt svært at vurdere opbevaringsmulighederne ud fra et billede, men chancen for at være virkelig tilfreds med din tv-hylde eller tv-møbel er større, hvis du virkelig bruger tid på at finde en tv-møbel med den rette opbevaringsplads. Hvis du har brug for yderligere opbevaringsmøbler i tv-stuen eller stuen, tilbyder vi også et bredt udvalg af vitrineskabe, sideboards og skænke, opbevaringsskabe og meget mere.

Hvilke materialer og farver tilbyder Trademax på deres tv-møbler?

Antageligvis leder du efter en tv-hylde eller tv-møbel, der matcher den øvrige indretning i rummet. Det er derfor vigtigt at overveje, hvilke farve- og materialevalg der kunne passe bedst. En tv-møbel i egetræ er tidløs og stilfuld og giver hjemmet et naturskønt og roligt udtryk, både i det trendy og det landlige og retro-inspirerede hjem. Samtidig udgør en moderne tv-møbel i hvid og sort lak i højglans en stilfuld kombination og er altid et sikkert valg. Her er valget helt op til dig og din personlige indretningsstil.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Pris
Fra(kr)
Til(kr)