TV-Reol

22 stk produkter
1114579(6).jpg
Med en væghængt tv-reol, har du mulighed for at placere dit tv smart og ergonomiskt. Her har vi smale forskellige varianter af tv-reoler og komplette tv-møbler, så du har mulighed for at vælge det som bedst til din indretningsstil. Vælg mellem forskellige modeller, farver og materialer. Vi hjælper dig med at finde dit nye tv-møbel, med eller uden smart opbevaring.

Meget mere end bare et fint tv-møbel

Tv’et har ofte en meget central plads i stuen. Når et moderne fladskærms-tv skal op på væggen, skal det helst matches med et fint og praktisk tv-reol. Udover at det er praktisk med en tv-reol, får du også et dekorativt møbel som du kan skjule grimme ledninger og elektronik artikler med. Derudover har vi er udvalg af tv-reoler eller tv-borde med praktiske opbevaringsløsninger, i form af hylder, sideskabe, eller hvorfor ikke et tv-møbel med vitrineskab. Vi har tv-reoler med hylder både under og over tv’et.

Værd at tænke på når du skal vælge tv-reol

Når du skal købe en tv-reol, er der en del du bør overveje inden du vælger, dels af praktiske årsager men også for at øge chancerne for at du bliver rigtig tilfreds med dit valg. Derfor har vi lavet en liste over ting du bør overveje inden du vælger:

Størrelse - Dels på dit tv, men også på rummet som tv’et skal placeres i. Naturligvis skal målene på tv’et og tv-reolen stemme overens for at det skal give bedst mulige resultat, både af praktiske men også æstetiske grunde. En stor tv-reol kan få dit tv til at virke lille, samtidig kan en lille tv-reol få dit tv til at se stort ud, men der er også en risiko for at dit tv ikke passer i reolen. Skal den placeres i et lille rum , bør du også gå efter en lille tv-reol, som ikke optager for meget plads. Men også her gælder det om at tilpasse det hele til hinanden, en for lille tv-reol kan også få rummet til at se mærkeligt ud. Inden du vælger din nye tv-reol, anbefaler vi at du har målene på både dit tv og på rummet den skal placeres i.

Model- Når det kommer til tv-reoler findes der mange forskellige modeller at vælge imellem. Nogle har måske et stort behov for opbevaring og her er en tv-reol med sideskabe og hylder det optimale valg. Er dit behov for opbevaring ikke så stort så er det måske nok med en enkel og stilren tv-reol uden opbevaring. Tænk over hvilke opbevaringsbehov du har, og vælg en tv-reol som passer til dine krav og behov. Måske har du brug for at kunne gemme ting af vejen, organisere eller have smukke indretningsdetaljer stående fremme? Eller måske en blanding? Det kan være svært at vide hvad ens præcise opbevaringsbehov er, men jo mere tid man bruger på at overveje det inden man vælger, jo større er chancen for at du vælger den helt rigtige tv-reol. Har du brug for ekstra opbevaringsplads har vi også et stort udbud af vitrineskabe, skænke, og skabe.

Stil, farve og materiale- Formentlig leder du efter en tv-reol eller et tv-møbel som matcher din indretning og stil i resten af rummet. Det er derfor vigtig at tænke på hvilke farve- og materialevalg som passer bedst ind i dit hjem. En tv-reol i egetræ er både tidløst og stilren og giver hjemmet en naturlig og rolig atmosfære, både i det landlige, trendige og retro inspirerede hjem. Samtidig er en moderne tv-reol i hvid eller sort højglans en meget stilfuld kombination. Her er valget op til dig og din personlige indretnings stil.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Stil
Type
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Udseende
Forventet levering inden 10 hverdage