Tv-borde af høj kvalitet

2 854 stk produkter
UDSALG
2098427(3).jpg

Stuen er et af hjemmets absolutte hjerterum. Det er her man virkelig kan koble af efter en lang dag på arbejde. Det er derfor også vigtigt, at man skaber en hyggelig og afslappet atmosfære i sin stue. Det gør man blandt andet ved at have de rigtige møbler til stuen. Hos Trademax er vi  vilde med indretning og vi bestræber os på at have et bredt sortiment inden for alt slags boliginteriør. Derfor finder du her på siden er bredt udvalg af de fineste tv-borde, så du har noget pænt at stille eller hænge fjernsynet ved. Et tv-bord er med til at give liv til stuen og samtidig er det også et praktisk møbel, idet det giver gode opbevaringsmuligheder. 

Tilføj elegance og karakter til stuen

Her på siden finder du et bredt udvalg af tv-borde til din stue, som du kan lade dig inspirere af. Da tv’et har en centralplads i stuen fortjener tv’et også at hænge over et pænt og elegant tv-bord. Vores udvalg af tv-borde byder på mange forskellige designs, så du har mulighed for at finde lige det tv-bord, som vil passe bedst til din stue. Vores tv-borde kan også nemt matches til vores sofaer. Du finder vores udvalg af sofaer her.

Er du på udkig efter et helt klassisk tv-bord med gode opbevaringsmuligheder kan du lade dig friste af Halifax tv-bord. Dette tv-bord er inspireret af det franske landskab, hvilket giver tv-bordet et romantisk udtryk med mange flotte detaljer. Halifax passer perfekt ind i det moderne, nordiske hjem. Dette tv-bord er et professionelt håndværk, fremstillet af erfarne møbelsnedkere. Du er herved garanteret et møbel af høj kvalitet. Halifax er med 4 skuffer og 2 hylder, så du har rig mulighed for at få plads til både playstation og højtalere.

Er du på udkig efter et moderne tv-bord som vil tilføje kant og karakter til din stue, så kan du lade dig inspirere af Front tv-bord. Dette tv-bord har et unikt design med mange flotte detaljer, som vil give din stue karakter og elegance. Dette tv-bord kommer også med skuffer og hylder og har skrå brædder ved frontsiden, som giver det et anderledes og moderne look. Vi har mange flere bud på et kvalitets tv-bord her på siden, så mon ikke du kan finde et tv-bord, der vil komplementere dit fjernsyn. Mens du handler tv-borde kan du med fordel også kigge nærmere på vores udvalg af sofaer og sofaborde. Her vil du nemt kunne matche alle møblerne og på den måde skabe et helt unikt og hyggeligt udtryk i sin stue. Kig dig omkring her på siden og bliv inspireret af de flotte tv-borde i den bedste kvalitet.

Trademax – vi gør dine indretningsdrømme til virkelighed

Hos Trademax hjælper vi dig med at realisere dine indretningsdrømme. Hos os kan du handle alt interiør til boligen. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde de møbler, du søger – om det så er til soveværelset, badeværelset, stuen eller spisestuen. Det har aldrig været sjovere at indrette end med Trademax. Alle vores møbler er af højeste kvalitet, så du kan føle dig helt tryg, når du handler hos os. Har du spørgsmål til et eller flere af vores tv-borde eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hos Trademax ønsker vi at give dig den bedste service og derfor leverer vi også dine varer lige til døren for kun 395 kr. i fragt. Bestil allerede dit tv-bord og andre møbler til stuen i dag og nyd godt af det eksklusive og flotte design – i bedste kvalitet. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Väggmonterad
Förvaring
Spejl
Opbevaringstype
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Udvidelsesbart
Form
Belysning
Placering
Funktion
Sengemål
Stil
Stabelbar
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Udseende
Aftageligt stof
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG