Spring overskrift over og gå videre.

Kampagnepriser på senge, sofaer, opbevaring & meget mere!

Tv-borde af høj kvalitet

2190 stk produkter
Viser 24 av 2190 produkter
1
...
92

Populære filtre

Her finder du flotte, moderne og praktiske TV-borde og mediamøbler fra Trademax! Et hjem med en simpel og praktisk medieløsning er et moderne hjem. Et TV-apparat er en central del af en stue, derfor har vi udvalgt forskellige modeller af mediamøbler. Vælg mellem TV-borde, der smelter sammen med resten af indretningen i hjemmet, eller måske vil du have et mediebord, der skiller sig ud. Vores mediamøbler er lige så funktionelle som de er flotte, og vi tilbyder et stort udvalg af moderne TV-borde og medieborde. Tag et kig på udvalget af TV-møbler og vælg et, der passer til dit hjem! Er du lidt usikker på, hvilket TV-bord du skal købe? Kom ind i en af vores showrooms og få en ordentlig fornemmelse af de muligheder, vores TV-borde kan tilbyde.

0

Hvad er fordelene ved et TV-bord med opbevaring?

At have et mediebord med opbevaringsplads gør det nemmere at holde styr på ledninger, fjernbetjeninger og konsoller, da de får en fast og sikker plads at blive opbevaret på. Du kan enten placere dit TV på et TV-bord eller hænge dit TV på væggen over dit TV-bord, hvor du i stedet kan placere dekorative genstande, du gerne vil have fremme. Hvis du ønsker en mere ryddelig fremtoning, kan du vælge et TV-bord med døre, så du virkelig kan gemme alt væk, der kan virke rodet.

Hvor bredt skal et TV-bord eller mediebord være?

Det giver en pænere æstetik, hvis et TV-bord er bredere end selve TV'et. Hvis TV'et er bredere end bordet, kan det medføre risiko for, at TV'et falder af mediebordet, eller hvis TV'et er monteret på væggen ovenover, kan det se lidt malplaceret og underligt ud. Tænk også på, hvad du skal have i eller på dit TV-bord. Det skal være tilstrækkelig dybt til at rumme forskellige konsoller og andre ting, du ønsker at opbevare i eller på bordet. Højden afhænger selvfølgelig af, om du skal have TV'et på TV-bordet eller om det skal hænge over det. Hvis TV'et skal placeres på TV-bordet, er det vigtigt at vurdere, hvad der er en behagelig synshøjde. Det gør du nemmest ved at sidde i din sofa eller lænestol og måle, omtrent hvor højt dit synsfelt er, og tænk på, at det skal være omtrent midt på TV'et.

Hvilke materialer og stilarter tilbyder Trademax på TV-borde?

Vi har et bredt udvalg af forskellige materialer og stilarter på vores TV-borde og medieborde. Du finder TV-borde i forskellige træsorter som eg, valnød og finér. Vi har forskellige overflader på bordene som mat, højglans, guldfinish og meget mere. Derudover har vi medieborde med ståldetaljer, glasplader og forskellige marmor- og betonudseender. Ja, som du kan høre - her er masser af TV- og medieborde at vælge imellem.