Spring overskrift over og gå videre.

Industriel tv borde

72 stk produkter
Viser 24 av 72 produkter
1
...
3

Populære filtre

I det moderne hjem kan lige linjer, skarpe konturer og metal gå godt sammen. Hos Trademax finder du et bredt udvalg af tv-borde i industriel stil. Vælg selv, om du vil have varme trætoner mod sort metal, eller hvorfor ikke marmor mod hvidt metal? Skal dit tv-bord være høj eller lav? Vi har det, du leder efter!

Vælg et tv bord i industriel stil

Byder Trademax et industrielt tv-bord med opbevaring?

Vi har mange tv-borde i industriel stil, som også tilbyder opbevaringsmuligheder. Måske vil du gerne have plads til blade, bøger, spil og spillekonsoller. I et hjem kan der være flere personer, der har brug for at opbevare deres ting, så et større tv-bord med hylder og skuffer eller skabslåger kan være et godt valg. En kombination af hylder og skuffer eller skabe kan være praktisk til at skjule det mest omfangsrige, mens du bruger dit nye tv-møbel til at udstille smukke ting eller bøger med indbydende rygge.

Giver et industrielt tv-bord et koldt indtryk?

Et tv-bord i industriel stil behøver slet ikke at være et koldt look. Hvis du går efter et stramt udtryk i din indretning, kan du helt sikkert finde denne type tv-bord i vores sortiment. Du kan f.eks. vælge et lavt tv-bord i sort metal med lige linjer. Hvis du ønsker noget blødere, kan du vælge et tv-bord med afrundede hjørner. Vi tilbyder også mange tv-borde, hvor den industrielle stil danner rammen om varme trætoner, farverige og mønstrede. Det giver et varmt og hyggeligt indtryk.