categoryTopBlock

Tekstiller till alle hjem

+10 000 stk produkter
Alt inden for tekstiler
+10 000stk produkter

Der findes nok ikke noget der kan skabe en ligeså hyggelig og varm stemning som tekstiler. Smukke pyntepuder, bløde plaider eller dekorative tæpper - alt det er der er med til at gøre hjemmet hyggeligere. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige tekstiler til din bolig, alle af høj kvalitet og naturligvis til en god pris. Vi har blandt andet samlet et udvalg af varemærker som Gripsholm, Queen Anne og Amele. Uanset om du er til moderne indretning eller den mere landlige stil, så har vi med garanti tekstiler som passer ind i alle dine rum.

Tekstiler til boligindretning, såsom sengetøj i smukke farver og mønster, gardiner og puder, skaber hurtigt en forandring i dit hjem. Uden at det koster en formue eller kræver en masse arbejde kan du nemt variere din indretning ved at skifte dine tekstiler ud. Elsker du at pynte op til jul eller påske, kan du med hjælp af nye tekstiler variere din indretning samtidig med at årstider og højtider skifter. Mørkere toner er altid populære når efteråret og vinteren nærmer sig, hvorimod de mere lyse toner er populære i takt med at foråret og sommeren nærmer sig.

Er der noget bedre end en nyredt seng? Det skulle da lige være en nyredt seng med nye lagener. Hos os kan du vælge mellem smukt lavendelfarvet sengetøj, mønstret, gråt eller helt klassisk hvidt. Pift sengen op med dekorative pyntepuder i smukke farver og forskellige materialer. For dig som ikke ønsker at bruge lang tid på at rede seng, er et smukt sengetæppe måske en løsning for dig, kast det over sengen og voilá! Du har en smuk redt seng - hver dag.

 
Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne