Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 637 produkter
1
...
27

Populære filtre

Gardiner er en udemærket suppliment til din indretning, enten som en diskret detalje, der fremhæver andre dele af rummet, eller som en klar markering i dejlige farver eller mønstre. Desuden fungerer de mere eller mindre mørklæggende, hvilket betyder, at forskellige gardiner passer til forskellige rum. Her på Trademax finder du flotte gardiner af høj kvalitet, der vil helt sikkert vil give dit værelse ekstra elegance!

Indret smart med gardiner

De rette gardiner kan fuldstændigt ændre et rum eller et helt hjems personlighed. Med enten diskrete toner eller spraglende farver kan du fremhæve linjer, farvelægge vægge, skabe liv og tilføre flere dimensioner til dit rum. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad dui kan gøre med gardiner, så der er absolut ingen grund til at begrænse fantasien!

Traditionelle gardiner

Klassiske, hængende gardiner er lette at hænge op og ændrer dramatisk rummet. Med sin ofte voluminæse størrelse skaber gardinerne mere dybde i rummet. Med det rette mønster kan et klassisk gardinsæt give indtrykket af større lofthøje eller mere dybde i rummet. Bind dine klasisske gardiner sammen med en elegant kvast i en flot farve, f.eks. grøn velour, for at skabe et eksklusivt udtryk. Traditionelle gardiner kan hænges op på mange måder, enten på skinner eller på gardinstang med parisserringer, bånd, kanalsyning eller sløjfer.