Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 12 av 12 produkter

Et foldegardin er noget, der kombinerer landlig romantik med enkel funktionalitet. Foldegardiner er normalt lavet af stof og dekoreret med fine detaljer. Du kan også få et foldegardin i linned for at få både kvalitet og den ægte følelse.

Skab en landlig stemning med et foldegardin

  • Hvad er forskellen på et foldegardin og jalousier?

    Foldegardiner og jalousier er forskellige på flere måder, men har grundlæggende den samme funktion. Mens foldegardiner normalt er lavet af stof og løftes op med stropper, er jalousier normalt lavet af plastik eller træ og kan både løftes og vinkles. Jalousier består af flere strimler af træ eller plastik, der kan vinkles for at lukke forskellige mængder lys ind. Jalousien kan derefter trækkes helt op, ligesom et foldegardin, så alt lys kan komme ind. Jalousier har flere praktiske funktioner, men er ikke lige så smukke som foldegardiner.
  • Hvordan vasker jeg et foldegardin?

    Du kan rengøre dine foldegardiner på forskellige måder, alt efter hvor beskidte de er. Du kan støve dem af regelmæssigt med en støvkost eller med støvsugerens laveste effekt. Hvis der er en plet, kan du prøve at fjerne den med varmt vand eller et mildt rengøringsmiddel. Nogle gange er det dog tid til at vaske foldegardinerne i maskine. Der er en vaskevejledning på gardinerne, som du kan følge.
  • Hvordan tager jeg mine foldegardiner ned?

    Når du vasker dine foldegardiner i vaskemaskinen, skal du kunne tage dem ned. Denne procedure kan være lidt kompliceret og skal gøres systematisk, så du kan sætte dem op igen på samme måde. Sørg for at læse produkt vejledningen på forhånd.