Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 8 av 8 produkter

Populære filtre

Et cafégardin i vinduet giver et klassisk og hyggeligt indtryk. Uanset om du vælger et gardin til soveværelset eller et køkkengardin, ser cafégardinert flot ud i dit vindue. Cafégardiner er også lige flotte som gardiner i stuen. Måske vil du gerne blødgøre indretningen på dit badeværelse, i dit bryggers eller i hobbyrummet med et cafégardin. Vælg mellem vores udvalg af billige cafégardiner for at finde din smukke dekorative detalje i den stil, der passer til dit hjem.

Skab en klassisk og hyggelig følelse med et cafégardin

  • Hvilket cafégardin skal jeg vælge?

    Det er fint at matche de andre tekstiler i rummet med et cafégardin, så vælg et cafégardin, der passer til farverne og stilen i dine omgivelser. Du kan vælge at have forskellige cafégardiner afhængig af årstiden. Et lysere gardin kan føles behageligt om sommeren, mens et mørkere gardin kan beskytte mod skarpt sollys. Det kan også være fint at skifte cafégardinet ud ved forskellige højtider.
  • Hvordan sætter jeg mit cafégardin op?

    Nogle cafégardiner har specielle løkker til at hænge dem op med, og andre har en kanal til at sætte cafégardinet på gardinstangen. Du kan også vælge at hænge dit gardin op med klemmer. Hvis du kombinerer dit cafégardin med almindelige hængende gardiner, er det ofte pænest at have cafégardinet hængende foran de andre gardiner.
  • Kan jeg have både en cafégardin og almindelige gardiner?

    Du kan kombinere dit cafégardin med f.eks. almindelige gardiner, panelgardiner og blondegardiner. Hvordan du kombinerer gardinerne afhænger af den funktion, du ønsker, og det look, du går efter. Når du f.eks. ønsker at lukke meget lys ind, er et cafégardin sammen med gennemsigtige gardiner en god løsning.