Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 280 produkter
1
...
12

Populære filtre

For at få en god nattesøvn skal du være omgivet af mørke. Hvis det er lyst, er det sværere at sove. Lyset sender et signal til din hjerne om, at det er dag, og at du bør være vågen. Hvis du ønsker at sove om dagen, kan du bruge en sovemaske, men det er mere praktisk og behageligt at kunne trække mørklægningsgardiner for i soveværelset. Du vil ikke blive vækket af for tidligt morgenlys, og det vil være lettere at falde i søvn, hvis det er lyst udenfor om aftenen.

Få en bedre nattesøvn med mørklægningsgardiner

Er mørklægningsgardiner egnede til store vinduer?

Mørklægningsgardiner fås i forskellige længder, så de passer til mange forskellige typer vinduer. Der findes længder på op til 245 cm, som passer til rigtig store vinduer. Du kan også vælge at hænge lange gardiner fra loftet ned til gulvet, hvis du har mindre vinduer. Dette giver et ensartet udseende og et smukt fald.

Fås mørklægningsgardiner i forskellige farver?

Der er en række forskellige farver at vælge imellem. Mørklægningsgardiner behøver ikke nødvendigvis at være sorte eller mørkeblå. Du kan vælge røde, lyseblå eller grønne mørklægningsgardiner, eller hvad der passer til dit soveværelse og dine tapeter. Det er det tætvævede stof i gardinerne, der forhindrer dem i at lukke så meget lys ind og gør dem til mørklægningsgardiner.

Kan jeg bruge mørklægningsgardiner som "normale" gardiner?

Det er helt muligt at have mørklægningsgardiner i andre rum end soveværelset. Måske har du et rum med meget eftermiddagssol, som du gerne vil kunne mørklægge fra tid til anden. Det er muligt at finde stilfulde gardiner, der passer til dit hjem, og som desuden har mørklægnings funktion, men som kan bruges overalt.