categoryTopBlock

Opbevaring & opbevaringsmøbler

+10 000 stk produkter
SE ALLE PRODUKTER FRA ÅRETS BLACK FRIDAY UDSALG
Til tilbudet
8cda3bbdc7dcc9b8ee84f8d1174f18cd.jpg
Alt inden for opbevaring
+10 000stk produkter

Et nydeligt hjem kræver rummelig og praktisk opbevaring, for at holde sig ryddet og rent. At finde de rette opbevaringsmøbler kan være en udfordring, men med en smart kombination af reoler, hylder, skabe, kommoder og skuffer bliver livet meget lettere. Uanset om du leder efter kompakt eller rummelig opebevaring finder du de her. Vi har billig opbevaring og dyrere opbevaringsmøbler i høj kvalitet til alle behov og stilarter. Klik dig ind på Trademax og find det perfekte opbevaringssystem for dig.

Der findes ikke noget være en et rodet hjem, hvor der ikke findes plads og systemer til at holde rent og pænt. For at holde hjemmet pænt og ryddet er det meget vigtigt at vælge de helt rigtige opbevaringsmøbler, så du kan opbevare ting og sager systematisk, organiseret og effektivt.

Komplette opebavringssystemer

Med et komplet opbevaringssystem, f.eks. garderobeløsning eller reolsystem, kan du frit kombinere den perfekte opbevaringsløsning til sit hjem.  Vælg blot det opbevaringssystem, som du synes er pænest, og gå derefter løs med at købe hylder, skuffer, fronter og låger i samme serie, indtil du har fundet den perfekte løsning

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG