Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Skoskabe, hylder og reoler til alle sko.

494 stk produkter
Viser 24 av 494 produkter
1
...
21

Leder en efter en opbevaringsløsning der passer til din fine indretning?  vores udvalg af skoskabe, reoler og hylder gør det muligt at afskaffe rod i entréen samt bidrage til et stilfuld look. Vi har skoskabe, skoreoler og skohynder i forskellige former, mål og farver for at dække vores kunder individualle behov. 

Skoopbevaring der lever op til alle forventninger!

Et stort udvalg af entrémøbler

Vores brede udvalg af opveringsløsninger udbydes for at bidrage til hjemmets orden. Vores udvalg indeholder alt fra tøj til sko opbevaring. Vi har alt mellem den tradetionelle og moderne skoskabe, reoler og hylder, hvilket muliggøre det at tilpasse valget efter indretningen. Hos Trademax udbyder vi praktiske og stilfulde møbler og tilbehør af høj kvalitet, eftersom vi ikke ønsker, at vores kunder skal gå på krompomis med pris, funktion eller udseende. Vi kan stå inde for kvaliteten og prisen af vores udvalg, derfor har vi oprettet prisgaranti på alle produkter!

 

Den rette løsning til din entré

Vores udvalg gøre det muligt, at vælge opbevaringsløsningen der passer til størrelsen på entreen!

Er din entre’ lille i størrelse, hvor pladsmangel og synligt rod er et problem?

Vi anbefaler i dette tilfælde, at man fokusere på højden i stedet for gulvpladsen. Høje skoskabe, skoreoler og skohylder er oftest smaller i bredten, hvilket gøre gulvpladsen til en mindre udfordring.

Hvis man står i en modsat situation og entreen er større, kan man roligt fokusere på stilen og indretningen af entreen. I vores udvalg kan man finde forskellige modeller af skoskabe, skoreoler og skohylder.

 

Matrialer: 

Der er oftest benyttet forskellige matrialer til fremstillingen af vores møbler, dette gøre sig også gældende for vores skoopbevaring. 

Spånplader: 

Spånplader er træplader som primært er fremstillet af sammenlimet savsmuld. Spånplader har oftest tre lag, hvor der blandes mellem fine og grove spåner. Grunden til benyttelsen af spånplader i møbler, er at produktet er let at arbejde med. 

Melaminplader: 

Melaminplader minder om spånplader, men har en hård overflade i modsætning til spånplader. 

MDF:

MDF plader benyttes til fremstilling af møbler og møbeltilbehør, fordi de er nemme at håndtere samt giver produktet en flad og stabil overflade.