Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 96 produkter
1
...
4

Populære filtre

Når du træder ind ad døren til dit eget hjem, vil du være glad for, at tingene er praktiske og bekvemme. Et af de møbler, der vil hjælpe dig med at holde orden og få dig til at føle dig godt tilpas, er en skohylde med en bænk at sidde på. Vælg en billig skobænk fra vores varierede udvalg af stilfuld og praktisk skoopbevaring.

Hold orden i dine sko med en skohylde med bænk

  • Hvilken skohylde med bænk skal jeg vælge?

    Det er rart, hvis din skohylde med bænk passer ind i resten af indretningen i din entré. Vælg den farve og stil, der passer til din entré. Tænk også over, hvilken skohylde der passer til den mængde sko, du ved, at du normalt har stående. Det er naturligvis også vigtigt, at skobænken har de rigtige dimensioner for at sikre, at den passer.
  • Kan jeg have andet end sko i min skohylde?

    Ud over sko kan du også sætte kurve i din skobænk. De er praktiske til opbevaring af f.eks. handsker, huer og tørklæder. Det er også en god idé at opbevare skocreme, skohorn og snørebånd i skohylden under bænken. Skohylden kan også bruges til cykelhjelme.
  • Hvordan placerer jeg bedst min skobænk?

    Det er rart at have din skobænk langs væggen, så du kan læne dig tilbage, når du sætter dig ned for at tage dine sko på. Da du ikke ønsker at slæbe snavs ind i resten af dit hjem, er det en god idé at have din skobænk så tæt på hoveddøren som muligt. Hvis du har et bryggers, kan det også være en god idé at have en skobænk der, til de sko, der har været ude på virkelig beskidte overflader.