Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Entrébænk

223 stk produkter
Viser 24 av 223 produkter
1
...
10

For dem, der har brug for en ekstra stilfuld siddeplads i gangen, eller som ønsker en praktisk og stilfuld løsning til opbevaring af deres mest brugte sko, er en bænk til gangen en god løsning. En entrebænk giver også det perfekte første indtryk og gør dit hus til et hjem.

En entrebænk giver ekstra plads

  • Hvordan vælger man en entrebænk?

    Den entrebænk, du vælger, skal passe til dine behov. For dem, der ønsker at bruge entrebænken til opbevaring, er det værd at overveje, hvilket design der er mest praktisk. De, der leder efter et sted at opbevare mudrede og våde sko, foretrækker måske noget, der er let at tørre rent. Hvis du leder efter opbevaringsplads til handsker og nøgler, er en bænk med skuffer måske mere velegnet. Eller vil du bare have en bænk til dekoration?
  • Kan jeg have min entrebænk på altanen eller terrassen?

    Du kan naturligvis bruge din entrebænk på den glaserede altan. Men hvis du er på udkig efter et møbel, der kan tåle alt vejr og alle årstider, er det bedre at vælge et udendørsmøbel. Din entrebænk egner sig bedst til indendørs brug. Det vil sige, hvor det ikke er ekstremt fugtigt, som f.eks. på badeværelset, eller hvor sne og frost ikke trænger ind i den.
  • Er det nemt at rengøre min entrebænk?

    Når du sørger for at rengøre din bænk i gangen regelmæssigt, f.eks. ved at støvsuge grus og støv op, er det nemmere at undgå at få permanente pletter. En træoverflade er nemmere at tørre af end et stofbetrukket sæde. Men hvis der alligevel opstår pletter, skal du kun bruge rengøringsmidler, der er egnet til selve materialet.