Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 423 produkter
1
...
18

Populære filtre

Bænke er både smukke og praktiske. De passer perfekt i gangen, foran sengen, eller som ekstra siddeplads ved spisebordet og giver dit hjem en varm og hyggelig følelse. Hos Trademax finder du bænke med indbygget opbevaring, men også enklere varianter med stilrent formsprog. Vælg mellem bænke i forskellige størrelser og materialer, samt bænke med eller uden polstret sæde. I vores udbud af bænke finder du noget for alle smage og behov. Hos Trademax køber du en smuk og billig bænk, og får den derefter leveret hjem til dig.

 

Bænk - Møblet med mange funktioner

Historisk set var bænke et normalt møbel i Europas bondesamfund, som siddemøbel men også til at sove på. Måske takket være sin tidløse form og sin alsidige funktion har bænken fået sin popularitet tilbage i det skandinaviske hjem. Baseret på hjem, behov og stil kan en bænk bruges på mange forskellige måder. At indrette entréen med en bænk skaber et varmt og velkommende udtryk. I dag er et af bænkens mest normale funktion som ekstra siddeplads i lige præcis entréen hvor man nemt kan tage skoene af og på. Med en bænk med opbevaring får du også lidt tiltrængt opbevaringsplads som man ofte har brug for i entréen. At bruge den som ekstra siddeplads og komplement til spisebordet er også værdsat. Smukt og praktiskt siddemøbel i køkkenet og spisestuen! Hvorfor ikke skabe en fin udsigtsplads ved at placere den ved et vindue? For rolige stunder med en kop kaffe, en god bog, eller en kort pause. Bænk på badeværelset? Jada, faktum er at en bænk faktiskt kan gøre stor nytte på badeværelset. Brug den som aflastningsoverflade for at have et sted at lægge tøj, håndklæder eller lignenden, eller som siddeplads. Desuden passer en bænk også perfekt som sengebænk i soveværelset. Med en bænk i fodenden af sengen kan du nemt give dit soveværelse en trendy og luksuriøs fornemmelse. Desuden passer bænken også perfekt til at sætte morgenmadsbakken på. Så hvorfor ikke skabe luksus med en bænk i soveværelset?

Bænke til alle hjem og stile

… I vores brede udbud af bænke i forskellige former og design. Her finder du alt fra en lille bænk med enkelt formsprog, til en iøjnefaldende lang bænk med opbevaring. Hvorfor ikke benytte sig af bænkens mange funktioner? Med vores bænke på hjul kan du smidigt og nemt flytte den. Takket være at hjulene kan låses, står den derefter stabilt til du ønsker at flytte bænken igen. Vælg mellem bænke i forskellige materialer og farver og find bænken der passer lige præcis dine behov og stil. Hos os finder du blandt andet:

  • Bænk i Velour
  • Bænk i træ
  • Bænk i eg
  • Polstret bænk
  • Hvid bænk
  • Sort bænk

Måske vil du indrette landligt og romantisk, eller stilrent og moderne? Uanset hvad så finder du bænke i en mængde forskellige stile hos Trademax.

At tænke på når du køber en bænk

Med stor variation og en masse bænke i forskellige modeller kan det være svært at vide hvilken bænk som passer dig bedst. Herunder har vi en liste med ting som kan være gode at tage stilling til ved valg af bænk.

  • Brug - Afhængig af hvad bænken skal bruges til så er der nogle bænke som kan være bedre end andre. Skal du have den stående på en plads hvor den bliver brugt dagligt, eksempelvis i entréen, bør du vælge en slidstærk bænk. Er det derimod tænkt at den skal bruges som indretningsdetalje, eller ihvertfald ikke bruges lige så frekvent, så behøver du måske ikke at vælge en lige så slidstærk bænk. Når du ved hvad du vil bruge bænken til er det nemmere at finde den rigtige.
  • Størrelse og form - Tænk over hvilken længde og bredde som passer dit hjem og dine behov bedst. Skal den stå i et smalt rum med lidt plads skal du måske vælge et lille og enkelt design, men skal den stå i et større rum med masser af gulvplads kan du med fordel vælge en større bænk. Det kan også være vigtigt at tænke på om bænken skal bruges som siddeplads og i så fald hvor mange personer/pladser du ønsker at den skal tilbyde.
  • Stil - Hvilken stil passer dig? Skal bænken passe sammen med den øvrige indretning i hjemmet, eller er du ude efter en bænk med forsigtigt indtryk som ikke trækker for meget opmærksomhed til sig? Tænk på hvad der passer dig og dit hjem bedst, farve- og stilmæssigt. Inden du bestemmer dig, tjek rummet ud som den skal stå i for at nemmere kunne bestemme stilen på din bænk.
  • Materiale - Materialevalg har stor betydelse for både stilen og bænkens holdbarhed. Tænk på at der kan være forskel på slidstyrken på forskellige materialer, samt at en del materialer kræver mere vedligeholdelse end andre for at beholde sit originale udseende.