Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 58 produkter
1
...
3

Populære filtre

På Trademax finder du et bredt udvalg af bænke i forskellige modeller og træsorter. Træbænke er ideelle all round-møbler, der passer ind overalt. En lille træbænk fylder ikke meget og er nem at flytte. Det smukke natur materiale gør, at det passer ind i både moderne stilfulde indretninger og klassiske omgivelser. Træbænke har altid været brugt, fordi de passer ind i mindre rum og kan bruges som både siddepladser og opbevaringsplads. Hvis du er på udkig efter komfortable, men enkelte siddepladser til dit sommerhus, din terrasse, din gang eller dit køkken, er en træbænk den oplagte løsning.

Komfortabel og praktisk træbænk

Hvad er fordelene ved en træbænk?

Træ er et smukt, let at passe og holdbart naturmateriale, som holder sig flot i mange år. I mange tilfælde bliver den også smukkere med alderen. En træbænk giver et friskt indtryk, og hos Trademax finder du flere modeller i forskellige træsorter. Træ passer også godt sammen med metal, og derfor kan du også finde træbænke med metalben.

Hvor kan jeg placere en træbænk?

Der er næsten altid plads til en træbænk. Vælg den størrelse, der passer til dine behov, og du har et komfortabelt og enkelt siddeområde til din rådighed. Du kan placere en bænk i gangen, på badeværelset eller i køkkenet, fordi den er nem at tørre af og holde ren. Hos Trademax kan du også finde bænke i modeller, der passer ind i stuer og soveværelser.

Hvordan varierer jeg en træbænk?

En træbænk er tidløs og derfor nem at variere. Du kan vælge en malet bænk og tilføje hynder til siddeområdet for at gøre det mere hyggeligt. En træbænk kan også bruges til opbevaring. Hvis du har spørgsmål om vores træbænke, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.