Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Flotte stole

7526 stk produkter
Viser 24 av 7526 produkter
1
...
314

Populære filtre

Hos os kan du finde stole for alle tilfælde, i alle prisklasser, og for alle smage og indretningsstile. Vi tilbyder stole uanset behov eller ønsker, og holder altid høj kvalitet på vores produkter. I vores sortiment finder du alt fra tidløse klassikere til futuristiske designerstole, og vintage alternativ. Vælg selv hvis du vil investere i et komplet møbelsæt, eller hvis du vil købe stolene stykkevis. Miks og match selv for at skabe din egen unikke indretningsstil, eller vælg et komplet sæt for en mere ensartet fornemmelse. Et hvert hjem fortjenere en flot stol i eksklusivt design eller et sæt med skumme stole.

Prisfornufitige stole hos Trademax!

Der findes stole i uendelige varianter, farver, og designs. Vi har gjort alt vi kan for at kunne tilbyde dig lige præcis den stol du leder efter, ved at have et stort og bredt sortiment. For at gøre det nemmere har vi lavet en listen med vores mest populære kategorier, så du hurtigt og nemt kan finde den type af stol du er ude efter! 
 

 
I spisestuen og i køkkenet er det vigtigt at stolene er både praktiske og har et smukt design. Stolene skal give plads til hele familien samtidigt som det skal være nemt og hurtigt at få plads til gæster. Et smart alternativ ville være at købe stabelstole, eller komplettere med klapstole, som man hurtigt kan pakke væk, uden at det fylder for meget. En anden mulighed er at komplettere dit nuværende møblement med et børnebord og stole, som står klar til de mindste i familien. Begge alternativ er både praktiske og funktionelle, men vi må indrømme at det sidstnævnte giver mere karakter og måske også en del smil fra både familie og venner. Bare tanken om at selv mikse og matche et spisebordssæt er uimodståelig! Foretrækker du at holde lige linjer i dit hjem, foreslår vi vores mest klassiske stole. Hvide stole eller egetræsmøbler, er de mest normale og fremstilles næsten altid i et tidløst design - en sikker og prisværdig beslutning, helt enkelt. 

 

Pindestole - til alle rum og alle hjem


Pindestole er et unikt møbel som samtidig både er originalt og klassisk. De finder nemt en plads i hjemmet og fylder garanteret sin funktion i mange år fremover. Vi vover at påstå at pindestolen er definitionen af tidløshed. Trademax mest solgte pindestol er den klassiske sorte pindestol, men vi har også et stort udbud af beige, grå, brune, blå, og hvide pindestole i vores sortiment. 

Hæng i baren, på en barstol

I dag er det mere og mere normalt at kunne "hænge i baren" hjemme i køkkenet. Det er en plads hvor du spiser morgenmad, surfer på nættet, laver mad, underholder kokken, eller bara hænger ud. Alle disse ting kræver en barstol, for at det skal være så komfortabelt og hyggeligt som muligt. På Trademax kan du finde et stort udbud af moderne barstole klar til at finde sin plads i lige præcis dit hjem.

Lad historien sætte præg på din spisestue

På Trademax har vi et solidt sortiment af stole og siddemøbler som hver tankerne mod de antike tiderr. Stærke karaktertræk er smagfuld pragt, ekstravagante materialer og udskårede detaljer. Vi vil gerne tro at lige præcis disse karaktertræk har givet den rustikke indretning sin mesterlige come-back. At investere i en læderstol giver en følelse af Chesterfield og Oxford-æran, og forstærker den rustikke atmosfære. Vores læderstole er rigtig skønne at side i, og er lige så gode til spisestuen som til den stille plads i stuen.Kombinationen af at sidde lige så skønt som i en lænestol, og samtidig side med hele familien og spise, er svær at slå!

Ergonomiske stole til kontor arbejde og gaming

Vi lever i en mere og mere stillesiddende hverdag med vores børn og unge, på grund af den computerkultur der præger deres livsstil. Med det i tankerne er det vigtigt for os at altid have ergonomiske stole der er anpassede efter børnenes computervaner i vores sortiment. En sådan stol kaldes i de moderne tider for en "Gaming stol", som er specielt udformet og fremstillet for at støtte ryggen og nakken. og på den måde forhindre det problem der potentielt kan opstå i fremtiden! For øvrige familiemedlemmer, som også bruger meget af deres tid foran computeren, har vi selvfølgelig også mere klassiske og ergonomiske kontorstole i vores sortiment. 

Stof & textil rengøring til dit nye møbel

En af de største hverdags helte i hjemmet, hvis du spørger os, er uden tvivl, stolen. Den er os tro år efter år, selvom den bliver udsat for utroligt mange prøver, som f.eks. kaffe, bær, sovs og fedt. For at forhindre pletter på din stol har vi smarte stolebetræk i vores sortiment som hjælper dig med at beskytte dit møbel. Hvis ulykken allerede er sket, kan du finde rengøringspakker hos os, som er specelt fremstillet til enten læder eller stof.  

OBS! Leder du efter plastikstole til udendørsbrug? Klik dig direkte videre til vores “havestole” som ligger i kategorien "havemøbler" for at finde vores enorme udbud af havestole! 

Billige stole online på Trademax.dk! 

På Trademax kan du købe billige og gode stole på nettet, og du kan regne med at du får høj kvalitet for pengene. Vi levere dine vare pålideligt og effektivt. Du har altid 14 dages fortrydelsesret, så du kan være sikker på at dit køb føles helt rigtig. Med mange smukke stole fra Trademax, får du mange gæster til middag, så glem ikke at købe ekstra mad!