Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Taburet & skammel

1266 stk produkter
Viser 24 av 1266 produkter
1
...
53

Populære filtre

Leder du efter en dejlig taburet eller skammel at sidde på? En blød fodstøtte til fødderne, eller måske en praktisk opbevaringsskammel? Vi tilbyder taburetter og skamler i smukke og smarte design til stuen, soveværelset køkkenet, entréen - ja til hele huset! Taburetter og skamler er praktiske møbler som kan bruges til næsten alt. Hos os kan du vælge forskellige modeller og design. Udforsk vores brede udbud af taburetter og skamler i forskellige former, materialer og farver, og find dine favoritter!

 

Smukke taburetter & skamler til forskellige behov

At bruge en taburet kan træne ryg og lænd og hjælpe med at holde den rigtige siddeposition. Men taburetter og skamler kan bruges til meget mere end bare at sidde på. En stilfuld taburet eller skammel kan blive et smukt sidebord i stuen, entréen eller soveværelset. Her kan du sætte planter, en smuk lampe eller andre indretningsdetaljer for at skabe en varm og hyggelig følelse. Eller hvorfor ikke bruge det som et sengebord? Med en taburet eller skammel får du et praktisk og alsidigt møbel, og desuden en trendy indretningsdetalje som opmuntre til kreativitet. En skammel med opbevaring er desuden perfekt til at gemme ting væk som du vil have i nærheden men ikke vil have stående fremme. Som videospil, spilcontrollere eller andre elektroniske tilbehør i stuen, eller vanter, huer og træningstøj i entréen. Vi tilbyder taburetter og skamler der passer til forskelligt brug, uanset om du leder efter en dejlig taburet med enkelt formsprog, en praktisk opbevaringsskammel, eller en blød skammel til fødderne. En del af vores skamler indgår også i serier som tilhøre vores lænestole og sofaer, perfekt til dig der ønsker en stue med ensartet udtryk. Vi tilbyder også et stort udbud af fodskamler og bænke som passer perfekt som skammel i gangen eller foran sengen i soveværelset.

Vælg en skammel der matcher din stil og smag

… eller hvorfor ikke bryde med noget anderledes? Hos os finder du skamler i forskellige materialer og stile. Måske er du ude efter en skammel eller taburet i luksuriøs velour? En trendy taburet i plastik eller en smuk og naturskøn skammel i eg? Her finder du alle skamler og taburetter til både det klassiske og stilrene hjem, men også til det landlige, vintage eller retro inspirerede. Vælg mellem taburetter og skamler i forskellige materialer. En skammel i træ er en uovertruffen klassiker som passer ind i de fleste hjem. Brug den som sidebord, eller hvorfor ikke komplettere med en hyggelig hynde i fåreskind for ekstra skøn komfort. Eller hvad siger du til en taburet med justerbar højde samt metalstel og med polstret læder sæde? Et smukt og praktisk komplement til spisestuen som giver et dejligt rustik udtryk. Til dig som leder efter en taburet til spisebordet eller barbordet så finder du hele udbuddet af vores barstole her.

Taburet eller skammel, lille eller stor - vi hjælper dig med at finde det perfekte møbel til lige præcis dig. Her finder du alt fra aflange skamler til en smal gang, til en rund skammel med eller uden ben. En taburet med tre ben, kan på trods af sin enkelthed, forgylde hjemmet med et dejligt og stilfuldt udtryk. Du finder vores taburetter og skamler i neutrale farver som hvid, sort og grå, eller dejligt farveglade kuløre som for eksempel trendy lyserød. Vi tilbyder også flerfarvede taburetter og skamler med forskellige mønster. Her findes taburetter og skamler til alle! Til dig der ønsker en lille skammel til børneværelset kan du købe en børneskammel her. Hos Trademax køber du en smuk og billig taburet eller skammel uanset hjem eller behov.