Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Barstole

737 stk produkter
Viser 24 av 737 produkter
1
...
31

Populære filtre

En barstol, også kaldet en barpall, er en siddeplads, som vi ofte ser i dag både i køkkener, ved høje skriveborde eller i en bar. At have høje møbler kan få det lille rum til at føles lidt mere luftigt. At have barstole ved køkkenøen eller morgenmadsbaren i køkkenet skaber et naturligt mødested i løbet af dagen. Gæsterne kan hænge ud med dig i køkkenet, og børnene kan lave lektier, mens I laver mad. Barstole findes i mange forskellige varianter, højdejusterbare, med og uden armlæn og i mange forskellige materialer. Når du vil købe en barstol billigt og nemt, uden at skulle gå på kompromis med design og komfort, så er Trademax det oplagte valg. Vælg den barstol, du kan lide, og som passer bedst til dit hjem, og vær ikke bange for at skille dig lidt ud! Vi tilbyder alt fra stilrene modeller med enkel formsprog til virkelig seje barstole, der sætter prikken over i'et!

Skønt selskab med flotte barstole

Hvad kendetegner en god barstol?

En god barstol skal kunne passe til gæster i forskellige aldre. Det skal være nemt at sætte sig op på stolen og nemt at komme ned fra den. Oldemor skal kunne nyde en drink på den samme barstol, som barnet kan klatre op og ned i. En barstol har brug for en stabil overflade at stå på og gerne en fodstøtte for en mere behagelig siddestilling. Om barstolen skal have ryglæn og/eller armlæn er op til dig, men med en rygstøtte kan den opfattes som mere komfortabel under en længere session.

Findes der forskellige modeller af barstole?

En barstol kan se ud på mange måder. Som en høj skammel, som en høj stol og i mange forskellige materialer. Der findes barstole både med og uden fodstøtte, ryglæn eller armlæn. Hvad der passer bedst hos dig, en blød barpall eller måske en i metal for at skabe den industrielle stemning? Vil du have, at dine barstole skal stå på en stel eller på ben? Kig igennem Trademax' forskellige modeller og find netop de barstole, der passer til dit hjem.

Kan barstolen bruges udendørs?

Selvfølgelig kan du på en god vejr dag tage dine barstole og barpaller med ud for at bruge dem udendørs. Men lad dem ikke stå ude om natten eller i dårligt vejr. Hvis du faktisk er på udkig efter en barstol til udendørsbrug, kan du kigge på vores sortiment af barstole, der er velegnede til udendørsbrug.