Barstole

953 stk produkter
UDSALG
ae385b427a096bcd862b27190f6bcc550f4d345a.jpg

Pift spisestuen op med barstole! Hos Trademax elsker vi indretning og vi søger altid at have møbler i vores sortiment, som følger tidens trends og tendenser. Vi gør nemt og enkelt for dig at hente ny inspiration til indretningen af dit hjem. Her på siden har vi samlet et udvalg af lækre, billige barstole, som du kan lade dig friste af. En barstol ville egne sig godt i et samtalekøkken eller den vil kunne pifte spisestuen op. Hvis man har plads til en minibar i sit hjem, vil en barstol selvfølgelig også være oplagt. 

Lækre og billige barstole til dit hjem

Med et barbord opstår der ofte et behov for barstole. Da et barbord oftest er højere end almindelige borde er det derfor upraktisk at kombinere med almindelige stole. En barstol kan ses som en høj skammel med både stil og elegance som matcher dit barbord helt perfekt. Men barstolen passer også perfekt ved køkkenøen, hvor den giver dig mulighed for at have familie og venner som selskab under madlavningen. Vi har et stort udvalg af barstole i forskellige varianter og design, vi har spændende modeller både for øjet og ergonomien. Vi har blandt andet høj og sænkbare barstole, eller måske en barstol med både ryglæn og armlæn for en bedre komfort. Måske er du ude efter en stilren barstol med et enkelt udtryk eller en iøjnefaldende barstol med et eksklusivt udtryk. Hos os findes der noget for alle. Vælg mellem de traditionelle modeller med en fast konstruktion eller en moderne model med drejefunktion. Hvis du ønsker at købe en billig barstol, uden at behøve gå på kompromis med hverken design, komfort eller kvalitet, ja så er Trademax det naturlige valg.

Barstol i smukt design

I vores store udvalg finder du barstole som virkelig pryder dit hjem. Måske er du på udkig efter barstole i industristilen, den landlige, den moderne eller den mere retro inspirerede barstol? Eller noget helt andet, som passer til din indretningsstil. Hos os finder du barstole i forskelligt materiale og farver, som er med til at sætte dit personlige præg på din indretning. Fælles for dem alle er at de holder høj kvalitet til en god pris. Vælg bland materialer som:  

  • Træ

  • Skind

  • Læder

  • Stof

  • Velour

  • Eg

  • Metal

For dig som ønsker en ekstra høj siddekomfort anbefaler vi at du vælger en af vores polstrede barstole. Her vil du opleve at kunne sidde blødt og behageligt i lang tid af gangen. Mix og match barstole i forskellige farver og nuancer og vælg dine favoritter. Vi har alt fra den stilrene og moderne sorte barstol, til de mere farverige som tilfører din stue et livligt udtryk. Hos os kan du købe billige barstole uanset om du ønsker den klassiske model i brunt eller sort læder, eller de mere farverige modeller. For dig som ønsker barstole til terrassen finder du et udvalg afbarstole til udendørs brug her.

Trademax – alt til dit drømmehjem

Vi har møbler til hele din bolig, så du nemt kan skabe dit drømmehjem. Mens du handler barstole kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af barborde og finde et bord som matcher dine stole. Du kan også lade dig friste af vores udvalg af spisebordssæt. Eller hvorfor ikke skabe lidt ekstra hygge ved at vælge et gulvtæppe til at have under dit barbord og barstole.  Det er kun fantasien, der sætter grænser og uanset hvilket møbel du falder for, så er du garanteret høj kvalitet og god holdbarhed. Vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde det, du søger. Du kan også bruge vores søgefunktion øverst på siden, hvis du leder efter et bestemt møbel. Ønsker du at holde dig opdateret omkring nye varer eller andet her på siden, så tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Ved bestilling af barstole hos Trademax får du levering lige til døren til fast lav fragtpris, så bestil din barstol allerede i dag.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
Forventet levering inden 10 hverdage
UDSALG