Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 32 produkter
12

Populære filtre

En stilfuld barstol i træ er ikke kun velegnet til barer. Mange barstole anvendes også i køkkener, hvor man ønsker et hyggeligt og enkelt sted at samles. Hos os på Trademax finder du et stort udvalg af moderne barstole i træ, der passer både ved baren, køkkenøen eller i stuen. Når du vælger en barstol i træ, er der flere forskellige træsorter at vælge imellem, med eller uden polstring og i forskellige højder. Hvis du ønsker en barstol, der ikke fylder så meget, er en stol uden ryglæn en fordel, da den kan skubbes ind under en bænk.

Hvor kan jeg placere en barstol i træ?

En barstol i træ kan være et godt alternativ til et højt skrivebord. Her kan du vælge mellem at stå eller sidde ved bordet. Som skrivebordsstol i hjemmekontoret er en barstol i træ let at kombinere med resten af ​​indretningen. Når du vælger en barstol i træ fra os på Trademax, er der stole med og uden polstring, der passer til alle hjemmemiljøer.

Hvilke fordele har en barstol i træ?

De barstole i træ, du finder hos os på Trademax, er nemme at vedligeholde og smukke og fungerer godt sammen med puder, hvis du ønsker at sidde blødt, eller de kan være uden polstring. En af fordelene med en barstol er, at en høj stol får rummet til at føles luftigt. Mange vælger en barstol i træ til køkkenøen, da den er nem at holde ren, og det bliver et hyggeligt sted at spise morgenmad eller læse lektier.

Hvor høj barstol i træ skal jeg vælge?

Det vigtigste, når du vælger højden på din barstol i træ, er at tænke på, hvordan du vil bruge den. Tilpas højden efter den køkkenbænk, det skrivebord eller det spisebord, hvor barstolen vil blive brugt mest. Hvis du har spørgsmål til din barstol i træ, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax.