Sofaer

Viser 6218 prisfornuftige produkter
Kampagne
Sortere efter

En sofa er et must i ethvert hjem. Perfekt til hyggestunder med familien og til afslapning efter lange arbejdsdage. Hos Trademax kan du være sikker på at finde en sofa, der falder i din smag – måske endda en billig model på udsalg.

Sofa i stilfuldt skandinavisk design med kant

Den er måske det mest centrale møbel i et hjem. Den kan være stor og iøjnefaldende, og den kan være lille og beskeden. Nogle er bløde og vamsede, mens andre er kantede, ja nærmest skulpturelle.
Sofaen er ikke bare en sofa. Alt efter smag og behag kan den opfylde ønsker og behov i både øst og i vest, og hver eneste dag møder langt de fleste af os sofaen på den ene eller den anden måde.

Alligevel har sofaen aldrig rigtig opnået den anerkendelse, som eksempelvis stolen har. Der er skrevet både bøger og afhandlinger om stolen som kultur- og designobjekt, men man skal lede forholdsvist grundigt og længe før end man finder nogen, der for alvor har interesseret sig for sofaen som et væsentligt objekt i moderne kulturer.

Formentlig skyldes det møbelarkitekters og designeres forkærlighed for spisebordsstolen og lænestolen, men uanset fagfolks præferencer må man anerkende, at sofaen kan noget ganske særligt; nemlig på én gang både at rumme flokken og det enkelte individ. Tænk lige over det: Sofaen er det perfekte sted at være sammen med folk, man holder af. Og samtidig er den det optimale sted at nyde sit eget selskab. Fordi en sofa har den størrelse, den typisk har, kan en person i den ene ende følge med i fredagsfilmen, mens der i den anden ende kan læses bøger eller magasiner. På trods af disse forskellige individuelle aktiviteter har man altid i en sofa følelsen af at være tæt på andre, være en del af et fællesskab. Denne egenskab har stolen aldrig kunnet prale af!

Billig sofa fra Trademax

En sofa kommer som bekendt i mange forskellige former og størrelser. Er du til den store flyder, hvor der er plads til hele familien og mere til, er det værd at kigge nærmere på hjørnesofaen Crazy i stilrent design og med hele 7 siddepladser. Crazy er en blød og komfortabel hjørnesofa med chaiselong, som oven i købet står til en rigtig god pris. Sofaen er betrukket med et stilfuldt stof i høj kvalitet. Det enkle og tidløse design gør, at Crazy passer ind i mange forskellige hjem og miljøer. Sofaen har desuden en høj siddekomfort, og så er den let at finde plads til.

Er du mere til et møbel, der ikke fylder nær så meget i stuen, kan du evt. kigge på Youth, der er en 2-personers sofa i enkelt design med et moderne touch. Youth er perfekt til den lille stue eller i et værelse, hvor siddekomforten skal være i top uden, at sofaen tager al pladsen.  

Uanset form og størrelse kan langt de fleste nok blive enige om, at en sofa skal kunne holde til noget. Om den er billig eller dyr, om den er købt på udsalg eller til listepris, så bør den kunne lægge sæde til både tumlende børn, dovne teenagere og fredagsfamiliehygge foran fjernsynet. Hos Trademax forhandler vi udelukkende kvalitetssofaer, og derfor står vi inde for samtlige af vores produkter. Hér behøver du altså ikke bekymre dig om hyperaktive unger i fuld firspring – sofaen skal nok klare den!

Rammen på ​​en sofa er ofte lavet af træ, selvom nyere muligheder omfatter stål, plastik og laminerede plader eller en kombination af de forskellige materialer.

Når det kommer til valg af møbelstoffet, er der utallige muligheder, og overvejelser, man bør forholde sig til. Der er naturligvis spørgsmålene om design – altså farvevalg og eventuelle mønstre – og så er der de mere praktiske overvejelser, der går på stoffets slidstyrke og evne til at modstå snavs og pletter.

I forhold til de designmæssige aspekter, kan du med fordel tænke over følgende:

  • Hvilken stil foretrækker du, og hvordan skal din stue tage sig ud? Skal det være enkelt og diskret eller anderledes og friskt med fuld knald på farverne?
  • Hvor stor er stuen, og hvor meget lys er der i rummet? Mørke sofaer har som udgangspunkt brug for luft omkring sig for ikke at ”sluge” rummet. En lys sofa derimod kan få et rum til at virke større, end det rent faktisk er.
  • Er sofaen en engangsinvestering eller skal den fornyes i takt med, at moden ændrer sig? En klassisk model i afdæmpede farver vil du næppe fortryde, om end det kan virke som et lidt kedeligt valg. En farverig sofa derimod kan være det helt rigtige valg lige nu, men hvad med om fem år?

Hvad slidstyrke angår, kan du overveje følgende:

  • Hvad skal sofaen bruges til? Er det til leg og tumlen, skal stoffet kunne holde til væsentligt mere, end hvis den nærmest fungerer som en pyntegenstand. Generelt kan man sige, at uld og polyester er mere slidstærkt end for eksempel bomuld og hør. Slidstyrke måles i øvrigt i enheden Martindale. I private hjem bør møbelstoffet ligge mellem 10.000 og 25.000, mens møbler i det offentlige rum kræver helt op til 45.000.
  • Hvor skal sofaen stå? Direkte sollys kan få stoffer til at falme. Som udgangspunkt vil bomuld falme hurtigere end eksempelvis polyester.

Endelig er spørgsmålet om stof eller læder:

  • Hvis din husstand både består af voksne, børn og husdyr, vil slitagen på sofaen ske hurtigere, end hvis du er enlig og ikke er hjemme særlig ofte. Både læder og stof kan være slidstærkt, men den helt store fordel ved læder er, at det typisk bliver smukkere med tiden – det patinerer simpelthen på bedste vis. Det samme kan man ikke sige om stofkvaliteter.
  • En stofsofa er som udgangspunkt blød og behagelig at sætte sig i, hvorimod en lædersofa kan være kold til at begynde med. Dette kan dog til dels afhjælpes ved hjælp af puder og tæpper.
  • Hvis du vil have et lækkert look og samtidig være sikker på, at din sofa holder sig smuk i mange år frem, kan en lædersofa være det fornuftige valg.

Altid sofaer på tilbud

Hos Trademax kan du altid finde et stort udvalg af sofaer på tilbud – herunder lædersofaer i mange forskellige afskygninger. Se evt. nærmere på modellen Memphis med chaiselong, der er en meget prisvenlig sofa i et stilrent design betrukket med Bonded Leather. Memphis har 30 kg skum i sædet og 12 cm tykke hynder. Alene for at du skal kunne sidde så bekvemt som muligt, så længe som muligt.

Du kan også kigge nærmere på Leonardo, der er en topersoners sofa i brunt imiteret ruskind. De bløde sofahynder gør sofaen indbydende og giver et elegant udseende. Leonardo er fremstillet i et enkelt og tidløst design, hvilket gør, at sofaen passer ind i de fleste hjem.

Man kan næsten ikke sige sofa uden også at sige Chesterfield – den efterhånden ikoniske sofa, der står i utallige hjem verden over. Det antages, at Lord Phillip Stanhope, der var jarl af Chesterfield, i begyndelsen af 1720’erne bestilte den første Chesterfieldsofa i læder. Foruden at være en højt agtet politiker og forfatter var jarlen en anerkendt trendsætter, der i den grad havde fingeren på pulsen.

Historien lyder, at Lord Philip Stanhope anmodede en lokal håndværker om at konstruere et møbel, der gjorde det muligt for en gentleman at sidde oprejst men samtidig yderst behageligt og uden nogen fare for at rynke tøjet. Chesterfieldsofaen med dens karakteristiske dybe knappe-polstring, rullede armlæn og lige ryg blev resultatet, og lige siden har modellen været en fast del af stueindretninger verden over.

Hos Trademax har vi et bredt udvalg af billige sofaer i Chesterfield-stil – herunder sofaer i både mørkegrå fløjl og i rødbrunt læder. 

Billig fragt og fuld fortrydelsesret

Det er vigtigt for os, at du bliver fuldt ud tilfreds med de møbler, du køber hos os. Derfor gør vi vores allerbedste for at give dig en god købsoplevelse. Det gør vi både i forhold til vores priser men også i forhold til vores service. Vi leverer derfor din sofa lige til døren for kun 395 kr. i fragt. Ydermere har du 14 dages fuld fortrydelsesret, så du har mulighed for at tjekke, om sofaen passer ind i netop dit hjem.

Skulle du få lyst til at kigge på andre varer – måske endda på udsalg – har vi hos Trademax alt inden for boliginteriør. Måske kunne et sofabord, der matcher din nye sofa, være interessant? Eller hvad med en lænestol, der passer til sofaen? Så er der i hvert fald masser af siddeplads til hele familien!
Har du spørgsmål til en eller flere af vores sofaer eller andre af vores møbler, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Bestil allerede din sofa i dag og nyd godt af den gode komfort og det stilfulde design. 

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie