Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

Sofaer

4505 stk produkter
Viser 24 av 4505 produkter
1
...
188

Populære filtre

Er du på jagt efter en billig sofa uden at for den skyld give afkald på kvaliteten? Så er du på det helt rigtige sted. På Trademax finder du rigtigt billige sofaer online til alle stuer. Din sofa skal holde i mange år fremover så det er vigtigt at vælge en med slidstærkt stof og med en høj grad af koldskum i polstringen. Uansete om du leder efter en sofa med aftageligt betræk, med opbevaring, eller en hel sofagruppe, finder du den helt sikkert her hos os!

Almindelige spørgsmål og svar

 • Hvordan fjerner man pletter fra sofaen?

  Vær nøje med at altid tjekke hvilket materiale sofaen er lavet af og læs vaskeinstruktionerne. Har du en sofa med aftagelig betræk er det oftest nemmest at smide det i vaskemaskinen. Er der kommet en plet på din lædersofa er det nok at tørre den af med en fugtig klud. Er du ejer af en polstret sofa skal den formentlig vaskes af en specialist. Nogen gange kan man fjerne pletten med en dampmaskine.
 • Hvor længe holder en sofa?

  Det er godt at kigge på sofaer med slidstærkt møbelstof. Det vil sige en sofa med høj martindale værdi. Når et stof har en martindale værdi er stoffet gennemgået en test. Testen måler hvor slidstærkt tekstilen er. Ju højre værdi (30 000+) desto mere slidstærkt er stoffet. En sofa med 30.000 martindale bruges normalt på offentlige pladser. En sofa med den værdi for privat brug giver en meget lang levetid. Vælger du en sofa med koldskum som polstring forlænger det også levetiden. Koldskum er et materiale med høj elasticitet der gør at sofaen holder formen længere. Sofaen tæller som høj kvalitet når den har mindst 30-35 kg koldskum. Uanset størrelse har Trademax garantier der giver en livslængde på mindst 10 år.
 • Hvordan kan jeg føle mig tryg med mit nye køb af sofa online?

  Hos os på Trademax kan du bladre blandt vores mange sofaer for at finde den perfekte til dig og dit hjem. Til nogle af vores sofaer kan du også bestille en gratis stofprøve hjem. På den måde kan du tænke over om sofaen føltes rigtig til dig. Er du ikke tilfreds med dit nye køb kan du helt enkelt returnere sofaen til os. Vi har 14 dages fortrydelse.Har du flere spørgsmål er du varmt velkommen til at kontakte vores kundeservice hvor vi svare på dine spørgsmål inden for 24 timer. Har du brug for at blive mere sikker på dit nye køb af sofa er du velkommen ind i en af vores butikker i Sverige for at prøve nogle af vores sofaer.
 • Hvordan skal jeg sætte min sofa?

  Tænk på at ikke trykke sofaen op langs en væg. Det gør at rummet føltes mindre. Prøv i stedet at stille den ca. 10 cm fra væggen. Luften der opstår mellem væg og sofa skaber en skygge der får rummet til at opleves større og mere åbent.
 • Hvor stort tæppe under sofaen?

  Tommelfingerreglen når du skal placere dit tæppe under sofaen er at tæppet ikke skal være kortere end hvad sofaen er lang. Tæppet skal have ca 40 cm til gode på hver side af sofaen. Et tips er at tape tæppets mål på gulvet, så får du et overblik over hvordan det kommer til at se ud når tæppet er på plads.
 • Hvad er sofaens dybde?

  På en sofa måler man dybden mellem sædets kant og ryg. Jo mere ret op og ned du vil sidde desto mindre siddedybde skal du have. Kan du bedre lide at ligge ned passer en ekstra dyb sofa til dig.