4 personers sofa

84 stk produkter
Kampagne
1491874(1).jpg

Med en 4 personers sofa får du lidt ekstra plads til at sidde eller ligge ned og slappe et øjeblik. Sofaen er designet til at rumme flere personer, og der er et bredt udvalg af funktioner og design at vælge imellem. En 4 personers sofa kan nemt kombineres med lænestole og sofaborde. Det er en sofa, der ikke går på kompromis med hverken plads eller komfort.

Giv familien masser af plads i en 4 personers sofa

Er en 4 personers sofa rummelig?

Tanken er, at en 4 personers sofa skal have plads til fire personer. Der findes mange forskellige modeller og designs, så du bør først og fremmest vælge den størrelse, du ønsker. Antallet af siddehynder kan variere, men den grundlæggende idé er, at sofaen skal give dig ekstra plads.

Har en 4 personers sofa brug for meget plads?

En 4 personers sofa har brug for lidt mere plads og passer godt ind i en lidt større stue. Det er især et godt valg, hvis du ønsker en mere hyggelig følelse, når du har store rum. Moderne åbne planløsninger kan kræve en lidt større sofa, og i så fald er en 4 personers sofa et perfekt valg. Tilføj gerne en fodskammel for ekstra komfort.

Hvordan matcher jeg stilen på en 4 personers sofa?

Et stort rum med højt til loftet vil straks se mere møbleret ud, hvis du vælger en 4 personers sofa med vægt og volumen. Materialer som velour eller stof er også med til at reducere støj, vælg gerne et kraftigt sofabord. Hvis du ønsker en mere stram stil, findes der sofaer i læder med et design, der i stedet får rummet til at se større ud.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Materialetype
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampagne
Forventet levering inden 10 hverdage
Kampagne