Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 63 produkter
1
...
3

Med en 4-sædet sofa får du lidt ekstra plads til at sidde eller lægge dig ned og slappe af. Sofaen er designet til at rumme flere personer, og der er et stort udvalg på Trademax, når det kommer til funktion og design. En sofa med 4 sæder er let at kombinere med lænestole og sofabord. Med en ny 4-sædet sofa går du ikke på kompromis med hverken pladsen eller komforten i dit hjem.

Giv familien masser af plads i en 4-sædet sofa.

Hvor rummelig er en 4-sædet sofa?

Tanken er, at der skal være plads til fire personer i en 4-sædet sofa. Der findes mange forskellige modeller og designs, så du skal primært gå efter den størrelse, du ønsker. Antallet af siddehynder kan variere, men grundtanken er, at sofaen skal give dig den plads, du har brug for. Du kan have en 4-sædet sofa for dig selv, men du kan også nemt samle 6-8 venner i sofaen, når I samles.

Kræver en 4-sædet sofa meget plads?

En 4-sædet sofa kræver lidt mere plads end sine mindre versioner og passer derfor godt i et lidt større rum. Især hvis du vil have en mere hyggelig følelse, når du har store områder, da den optager en del plads. Moderne åbne planløsninger kan kræve en lidt større sofa, og her er en 4-sædet sofa et perfekt valg. Vælg gerne en fodskammel eller lænestole for ekstra komfort og hygge.

Hvordan indretter jeg med en 4-sædet sofa?

Et stort rum med højt til loftet ser straks mere møbleret ud, hvis du vælger en 4-sædet sofa med vægt og volumen. Materialer som velour eller anden stof dæmper også støjniveauet, vælg gerne en lidt mere solid sofabord sammen med en 4-sædet sofa. Hvis du vil have en mere stram stil, er der sofaer i læder med et design, der i stedet kan få rummet til at føles køligere og mere rummeligt.