Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 2453 produkter
1
...
103

Populære filtre

Sovesofaer af høj kvalitet finder du hos os, hvor drømme om fine og praktiske stuemøbler bliver virkelighed! Forvandl din sofa til en blød madras på to minutter og lad dig selv eller dine gæster sove godt. En skøn sovesofa giver dig mange muligheder i din bolig. Trademax tilbyder en række sovesofaer billigt, både som midlertidige ekstrasenge og permanente sovepladser hvis du komplettere med en god topmadras. Om du så vil have en hjørnesovesofa, en sovesofa med chaiselong, en stor eller lille sove sofa, så fås det her!

Shop sovesofa og sovesofa med chaiselong online

 • Hvorfor skal jeg bruge en sovesofa?

  Sofaen er mindst sagt et vigtigt møbel i hjemmet. Det er en plads til både afslapning og samvær med familie og venner. Til dig der ønsker høj funktionalitet eller mangler plads i hjemmet, er en lille eller stor sovesofa den ultimative løsning. Som en traditionel sofa, bare lidt smartere da du kan forvandle den til en seng men et enkelt greb. Vores sovesofaer holder høj kvalitet, er lige så dejlige og ligner en almindelig sofa på ydersiden.
 • Hvordan vælger jeg den rigtige sovesofa?

  Der er mange kriterier at tage hensyn til når du skal købe sovesofa. Først og fremmest skal du tage stilling til hvilket design og hvilken farve du ønsker, så den kommer til at passe ind i den øvrige indretning. Uanset om du leder efter en sovesofa med chaiselong, en sovesofa med læder eller stofbetræk så finder du det her hos os. Her fås både grå, hvid, sort og beige i en mængde forskellige modeller og designs. Er der børn eller husdyr i familien skal du måske overveje en sovesofa med aftageligt betræk.
 • Stor eller lille sovesofa?

  Hvilken størrelse og sengemål har du brug for? Når du vælger sovesofa er det vigtigt at nøje måle den plads den skal stå på. Vi har alt fra to personers sovesofaer til store sovesofaer med chaiselong og hjørnesovesofaer. En lille sove sofa er smart at have på børneværelse, når dine børn har overnattende venner på besøg.
 • Hvilke funktioner har sovesofaer?

  Sofaen skal kunne tilbyde komfort og bekvemmelighed til lange hyggeaftener for at derefter hurtigt og nemt kunne foldes ud til en skøn dobbeltseng hvis det ønskes. En chaiselong sovesofa er både stilren og rummelig med plads til hele familien eller gæsterne. En praktisk løsning til dig der har mindre opbevaringsplads i hjemmet er at købe en sovesofa med opbevaring. Under siddehynderne er der masser af plads til opbevaring af dyner og puder når de ikke bliver brugt.
 • Sovesofa opredt fremadrettet eller på langs?

  Den fremad opredte sove sofa har en hel seng der bliver opredt ligefremme fra og gør det muligt at have en sofa der ikke er så bred. Derimod går den 210-230 cm fra væggen og bruger derfor mere plads udad i rummet. Ofte ligger sovedelen under siddehynderne hvilket gør det næsten umuligt at se at det er en sovesofa. I en sovesofa der er opredt på langs sover du helt enkelt på langs med sofaen. Sovesofaen opredt på langs har ofte to separate senge der kan stilles ved siden af hinanden eller på forskellige steder. Undersengedelen er ofte separat og kan stilles i et andet rum mens sofaen bruges som siddeplads. Fordelen med denne type er at den ikke bruger så meget plads udad i rummet år den er opredt.
 • Hvordan kan jeg føle mig tryg når jeg køber en sovesofa online?

  Leder du efter en sovesofa til en billig pris med høj kvalitet er du kommet til det rigtige sted. Hos Trademax finder du et stort sortiment af sovesofaer på nettet fra flere af Europas ledende møbelproducenter. Når du har bestemt dig for en model skal du bare klikke den hjem i vores onlinebutik og se frem imod hurtig levering. Vi har desuden 14 dages fortrydelse, så du kan føle dig tryg med dit valg. Vi har desuden 10 års garanti på alle sofaer!