Spring overskrift over og gå videre.

Lige nu! 300:– EKSTRA rabat på køb over 4000:–. Kode: 300OFF

Slutter om:

Viser 24 av 35 produkter
12

En sovesofa er et godt valg for dem, der har brug for et godt og praktisk sted at placere gæsterne, når de kommer, og som samtidig ønsker et rigtig behageligt hjørne at sidde i om dagen. En dobbelt chaiselong sovesofa eller U-sofa, som den også er kendt som, er det ultimative luksus valg for dem, der ønsker at kombinere det bedste fra begge verdener.

Maksimér gæstfriheden med en U-formet sovesofa

Kan jeg vaske min sovesofa?

En U-formet sovesofa med aftageligt betræk kan vaskes. Hver sofa er naturligvis unik, og det er vigtigt at læse om sofaens materiale, før du kører den i vaskemaskinen. Nogle materialer skal muligvis renses ved renseri. Det er bedst at rengøre din sofa regelmæssigt og fjerne pletter med det samme med et rengøringsmiddel, der er beregnet til netop din sofa.

Kan jeg bruge en sovesofa i stedet for en seng?

Det er muligt at bruge en U-formet sovesofa som din seng. Med en sovesofa kan du ikke vælge en madras, der passer bedre til dig, men du kan være sikker på at sove godt i vores U-sofaer.

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber en sovesofa?

Tænk over dine behov, om det er design, farve, komfort eller praktisk anvendelse, der er vigtigst for dig. En U-formet sovesofa opfylder de fleste behov. Materialevalg er også vigtigt, da et slidstærkt materiale er en god idé, hvis du har børn eller kæledyr.