Spring overskrift over og gå videre.

Gå ikke glip af SOMMERUDSALG - skøre tilbud!

Kategorier

3 personers sovesofa

248 stk produkter
Viser 24 av 248 produkter
1
...
11

Det er genialt at kombinere en 3-personers sofa med muligheden for at overnatte. Med en 3-personers sovesofa får du både et behageligt siddemøbel og en praktisk seng, som kan gemmes væk om dagen. Når du vælger en af vores billige 3-personers sovesofaer, får du pludselig et indbydende hjem på to måder. Find den sovesofa, der passer til dig, i vores brede sortiment.

Giv plads til mange gæster med en 3-personers sovesofa

Hvordan skal jeg vælge en 3-personers sovesofa?

Dels bør du overveje, om du har brug for en smallere seng i din sovesofa eller en bredere seng. Ønsker du en dobbeltseng eller to enkeltsenge, når du reder sofaen op? Selve sofaens udseende og komfort er også vigtig, og du bør naturligvis vælge en 3-personers sovesofa, der passer til din øvrige indretningsstil.

Hvor skal jeg stille min 3-personers sovesofa?

En 3-personers sovesofa kan placeres både i en stue, et gæsteværelse eller et kontor. Den er behagelig at sidde og ligge på, som den er, mens du eller dine gæster kan sove godt i en rigtig seng. Husk at placere din 3-personers sovesofa, så den nemt kan redes op uden at skulle flytte andre møbler.

Hvordan får jeg min 3-personers sovesofa til at passe ind?

Hvis din nye sofa ikke passer i farve og stil til dine andre sofaer og lænestole, kan du bruge andre tekstiler til at binde dem sammen, så at sige. Du kan f.eks. have et par pyntepuder og en plaid i samme farve som de andre møbler, i din 3-personers sovesofa. På denne måde binder du indretningen sammen.