Futon

18 stk produkter
UDSALG
1010576(1).jpg
Populære filter

En møbel i form af en futon fra os hos Trademax bliver en smuk indretningsdetalje i dit hjem, fordi du nemt kan indrette alle forskellige rum med en futon afhængigt af udformningen. Hvis du bor i en lille lejlighed, er for eksempel en futon-sovesofa eller futon-fåtölj en ideel løsning, da den kan fungere som siddeplads om dagen og seng om natten. En futon har det stilrene, enkle design, der kendetegner japansk indretning og passer derfor ind i enhver miljø. En futon er fremstillet af naturlige materialer og er derfor miljøvenlig og god for allergikere. Med en futon i hjemmet får du både en behagelig og trendy siddeplads samt en sovesofa, som du nemt kan omdanne til en komfortabel seng.

Komfortabel og stilfuld futon

Hvad er en futon?

Futon er en japansk madras, der ofte har en polstring af ren bomuld. I Japan bruges futonmadrasser som senge direkte på gulvet eller på en tatamimåtte, men de kan også placeres i en ramme. Hos os hos Trademax finder du blandt andet tatamimåtter fremstillet af flettet risstrå med sort snøring, som du kan lægge under din futon, så sengen kommer lidt op fra gulvet.

Hvilke fordele har en futon?

Da futonmadrasserne, du finder hos os hos Trademax, er fremstillet af naturlige materialer, er de miljøvenlige, bidrager til at minimere skadelige stoffer i dit hjem og er gode for allergikere. En futon er behagelig at sove på, den er relativt hård, men former sig efter kroppen og er derfor god for ryggen. En futon er let at folde sammen om dagen og bliver til en stilfuld siddeplads. Elegant, behagelig og perfekt til Compact living - En futon-sovesofa er møblet, der fortjener mere opmærksomhed, end den får. Med sit enkle design er den løsningen for dig, der bor trangt, eller for dig, der bare vil indrette smart og stilfuldt. En futon-sovesofa fungerer både som sofa og seng og passer lige godt ind i den trange lejlighed som i teenagerens værelse eller gæsteværelset. En smuk og fleksibel sovesofa, helt enkelt!

Hvor kan jeg placere en futon?

En futon optager lidt plads, når den er foldet sammen, og er derfor nem at placere i dit hjem. Du kan med fordel have din futon i stuen, da den har et neutralt og stilfuldt design, der passer ind i enhver indretning. Hvis du har spørgsmål om futoner, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice hos Trademax.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Længde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
UDSALG
UDSALG