Spring overskrift over og gå videre.
Viser 13 av 13 produkter

En futon er en japansk madras fyldt med bomuldsfibre. Oprindeligt blev den brugt som madras direkte på gulvet. I løbet af dagen blev madrassen rullet sammen eller foldet sammen til en sofa. Med en futonsofa fra os hos Trademax får du en behagelig sofa, der nemt kan forvandles til en gæsteseng. En ekstra seng i form af en futon fra os hos Trademax bliver en stilfuld indretningsdetalje i dit hjem, da du nemt kan forvandle den til en sofa i løbet af dagen. Bor du i en lille lejlighed, er det derfor den ideelle løsning. En futon har det stilrene, enkle design, der kendetegner japansk interiør og derfor smelter ind i alle miljøer. En futon er lavet af naturlige materialer og er derfor miljøvenlig og god til allergikere. Med en futon i dit hjem får du både et komfortabelt og trendy siddeområde og en sovesofa, som du kan forvandle til en behagelig seng med et enkelt træk.

Oplev din zen-følelse på en futon sofa

Hvordan bruger jeg en futonsofa?

Mange japanske hjem er små og ofte indrettet med "compact living". Derfor er det naturligt at have en sofa, der nemt kan forvandles til en seng. De futonsofaer, du finder hos os hos Trademax, er stilfulde og rene stuemøbler, som du med en enkel gestus kan forvandle til en seng, hvis du har gæster eller bor i en mindre lejlighed.

Hvad er fordelene ved en futonsofa?

De trendy futonsofaer, du finder hos os hos Trademax, er komfortable og stilfulde møbler, som du kan have i stuen eller på et gæsteværelse. Sofaerne har et tidløst design, der gør, at de passer ind i alle miljøer, og futon-bomuldet giver en behagelig følelse. Den specielle polstring i en futon former sig blødt efter kroppen og gør det behageligt og afslappende at sidde på den eller bruge den som seng.

Hvordan tager jeg mig af en futonsofa?

Ved regelmæssigt at ryste og lufte din futon, bevarer du fyldets luftighed og friskhed. Er der pletter på sofabetræk, kan du bruge rengøringsmidler, der er beregnet til stoppede tekstiler. Hvis du har spørgsmål til de futon sofaer, som vi har hos Trademax, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.