Futon stol

1 stk produkter
1247478(5).jpg

En futonstol er lavet af japanske naturmaterialer af høj kvalitet, som er meget behagelige at sidde på. Hos os på Trademax finder du komfortable stole med futonmadrasser, som er behagelige at synke ned i, og hvor nogle modeller kan omdannes til en seng.

Trendy og komfortabel med en futon stol

Hvad er fordelene ved en stol med futonmadrasser?

En af fordelene ved futon er, at det er et rent naturmateriale, hvilket gør det miljøvenligt, og det bidrager til at skabe en ren og giftfri miljø i dit hjem. En futon er fremstillet af bomuldsfibre, hvilket gør, at det ånder og holder sig frisk. Hos os på Trademax kan du finde komfortable stole med futonstopning og stole med en futonmadras, som du med et enkelt håndgreb kan omdanne til en behagelig seng eller ekstra seng. En futon har godt af at blive foldet og rystet, hvilket gør, at den holder sig pæn, selvom du bruger din futon som en madras.

Hvor kan jeg placere en futon stol?

En stol med futon har den luftighed og enkelhed, der gør, at den passer ind i de fleste miljøer. Du kan med fordel have den i sommerhuset som en gæsteseng, i teenageværelset eller i din stue. Hvis du har en lille lejlighed, er det perfekt med en futonstol, som du derefter kan bruge som seng. Futon er meget behagelig at sove på, fordi det har en fasthed, som er god for ryggen. Hvis du har spørgsmål om vores futonstole, er du altid velkommen til at kontakte os på Trademax kundeservice.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Højde
Fra(cm)
Til(cm)
Farve
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)