categoryTopBlock

4-, 3-, eller 2-Personers Sofa

1 768stk produkter
Sofaer
Kampagne

Find en 4-, 3- eller 2-personers sofa, der passer til netop dit hjem, og få den lige leveret til døren. Vi tilbyder et stort udvalg af de nyeste sofaer, bland hvilke du kan finde en stor mængde tilbud og modeller, der kan dække dit behov. Sortimentet bliver løbende opdateret og tilpasses markedets og kundernes behov. Vores nøgleord er kvalitet, design og funktionalitet. For at finde leverandører med kvalitetsprodukter gennemsøger vi aktivt markedet og udfører tester på alle produkter, inden vi tager dem ind i sortimentet.

Hos Trademax tilbyder vi et stort udvalg af sofaer. Både traditionelle sofaer og modeller med chaiselong, for endnu mere komfort. Tilpas og kombiner efter egne ønsker og behov - vi tilbyder sofaer og sofatilbehør i mange forskellige materialer, farver og modeller.

Store & små sofaer til hele famillien

Små sofaer er lette at indrette med og meget fleksible. Vælg en enkelt 4-personers sofa til den mindre stue elller sæt en 3-personers sofa sammen med en 2-personers sofa for at skabe et fantastisk sofagruppe.

Kompakte 2-personers sofaer

En 2-personers sofa er det perfekte valg til et mindre studenterværelse eller som en del af en lille sofagruppe. Det er let at finde plads til en lille 2-personers sofa og du flytter den let hvis du vil opdatere din boligindretning. Gør besøget ekstra bekvemt for dine gæster ved at stille en kompakt og praktisk 2-personer sofa i gæsteværelset eller køb en 2-personers sovesofa hvis du har meget lidt plads og har brug for både seng og sofa.

Alsidige 3-personers sofaer

Det står en 3-personers sofa i mange hjem. Størrelsen giver god siddeplads uden at kræve voldsomt store arealer. En 3-personers sofa er også det perfekte element til en sofagruppe, enten sammen med en lænestol, en større 4-personers sofa eller en mindre 2-personers sofa. 3-personers sofaen er helt enkelt lige tilpas stor for de fleste behov.

Rummelige 4-personers sofaer

Hvis du har lange vægge eller et stort rum som skal fyldes med en ordentligt sofagruppe i større format er en 4-personers sofa et godt valg. Med masser af siddeplads kan alle gæsterne sidde bekvemt og nyde en god kop kaffe i stuen.

På Trademax.dk finder du nordens største udbud af billige 4-personers, 3-personers og 2-personers sofaer. Her finder du altid gode tilbude og ofte udsalg med masser af fantastiske og flotte sofamodeller at vælge imellem.

Filtrer og sorter
Sortere efter (Mest populære)
Varemærke
Serie
Bredde
Længde
Højde
Antal siddepladser
Farve
Antal personer
Form
Funktion
Sengemål
Stil
Pris
Udseende