Spring overskrift over og gå videre.

Sommerens lave priser - spar op til 70%!

Viser 24 av 286 produkter
1
...
12

Populære filtre

En lille sofa er et godt valg. Ikke kun for dig, der har brug for at spare plads, men den passer lige så godt i et stort rum som et smagfuldt supplement til indretningen. Uanset om du ønsker en sofa for at fylde rummet ud, supplere en anden sofa eller have en hyggekrog, er en to-personers sofa et praktisk og stilfuldt valg, som I kan nyde sammen.

Sommetider er alt, hvad du har brug for, en hyggelig 2-personers sofa

Spiller materialet på min to-personers sofa nogen rolle?

Ja, selvom det kan føles som om det vigtigste er udseendet og farven på sofaen, så spiller materialet en stor rolle i, hvor godt du vil trives med din to-personers sofa. Sofaer i syntetisk materiale er f.eks. meget slidstærke og passer godt til børnefamilier. Naturmaterialer og lædersofaer kræver visse former for vedligeholdelse, men skaber en meget hyggelig atmosfære.

Er det let at rengøre min to-personers sofa?

Det hjælper, hvis du regelmæssigt rengør din sofa. Støvsug din sofa ofte for at undgå, at støv og snavs samler sig og hænger fast. Hvis du spilder noget på din to-personers sofa, skal du tørre det op med det samme ved at duppe det med en klud med rent vand. Hvis pletten stadig ikke går væk, kan du prøve med et rengøringsmiddel, der er tilpasset materialet på netop din to-personers sofa.

Kan jeg genbeklæde min to-personers sofa?

Det varierer selvfølgelig fra sofa til sofa. Du kan læse mere under fanen 'Specifikationer' for hver sofa. Bemærk dog, at de fleste sofaer ikke kan tages af eller skifte betræk. Du kan dog let supplere din to-personers sofa med sjove og stilfulde puder for at give din sofa et helt unikt udseende.