Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 291 produkter
1
...
13

Populære filtre

Der findes ikke noget bedre end at kunne slænge sig på sofaen efter en lang dag på arbejde eller i skole. Og hvad er bedre end at have en sofa, hvor man bare kan falde hen og slappe fuldstændig af?

Hos Trademax er vi ikke i tvivl – vi elsker en sofa med muligheder for at ligge og slappe af. Samtidig skaber en god sofa også en hyggelig atmosfære og indbyder til familiehygge og hygge med vennerne. Men det kan være svært at finde den rigtige sofa, for der er en del krav, som skal være i orden, når man er på udkig efter en ny sofa.

For det første er det alfa omega, at en sofa er fremstillet af de bedste materialer og den bedste kvalitet, så den kan holde i mange år frem. For det andet skal en sofa også kunne rumme mange mennesker, især hvis man er en børnefamilie eller hvis man ofte har gæster. Hos Trademax ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for dig at indrette dit hjem. Dette gælder også for rummelige sofaer og derfor har vi samlet et udvalg af de lækreste chaiselong sofaer her på siden, som du kan lade dig friste af. 

Stilfulde hyggestunder

Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af chaiselong sofaer. En chaiselong sofa er det oplagte valg til børnefamilien, som vil kunne rumme hele familien, når der skal ses film en lørdag aften eller til dig, der gerne vil have plads til mange gæster i stuen. Der findes mange muligheder med vores udvalg af chaiselong sofaer. Fælles for alle vores sofaer er, at de er fremstillet af de bedste materialer, så du er sikret topkvalitet. Samtidig er alle sofaer lavet i bedste skandinaviske stil, så du er garanteret, at sofaen også tager sig godt ud i dit hjem.

Du kan blandt andet lade dig friste af Optus U-sofa fra Choice. Denne sofa fås i flere forskellige farver og den giver plads til mange mennesker. Optus er en stabilsofa med en solid ramme af massivt træ. Sofaens hynder har en kerne af 35 kg. Koldskum, hvilket bidrager til god komfort og samtidig mister hynderne ikke deres form med tiden. Herved skal du ikke bekymre dig, hvis ungerne boltrer sig i sofaen. Ydermere har hynderne et aftageligt betræk, så det også er muligt at vaske dem. Optus modellen fås i flere forskellige mål, så du kan finde den Optus model, der vil passe perfekt ind i din stue. Du kan også lade dig friste af den eksklusive Nordic U-sofa, som er udført i stilfuldt design og med mange flotte detaljer. Denne sofa fås også i flere forskellige farver og mål.

Med vores udvalg af chaiselong sofaer er det nemt for dig at finde den rigtige sofa, som skal danne ramme om mange hyggestunder med venner og familie. Trademax yder 5 års garanti på alle sofaer, så du er sikret et møbel, som kan holde i mange år. Kig dig omkring her på siden og find din nye skønne sofa allerede i dag.

Gør hjemmet komplet med Trademax

Det er langtfra kun chaiselong sofaer, du finder hos Trademax. Vi er leveringsdygtige i alt boliginteriør, så mens du kigger på chaiselong sofaer, kan du samtidig kigge på ny seng til soveværelset eller tæpper til stuen. Vi gør dit hjem komplet og vores side er overskueligt inddelt efter kategori, så du nemt kan finde det, du søger. Har du spørgsmål til et eller flere produkter, er du velkommen til at kontakte os. Ved køb af møbler hos Trademax får du levering lige til din hoveddør for kun 395 kr. i fragt. Ydermere er du garanteret 14 dages fuld fortrydelsesret. Bestil din chaiselong sofa hos Trademax i dag og bliv klar til mange stilfulde hyggestunder med familien og vennerne.