Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 107 produkter
1
...
5

Hvis du har overvejet at få en ny sofa til din stue, vil du måske sætte pris på en 3 personers sofa med chaiselong. Chaiselonger var engang meget populære, men moden er kommet tilbage. På en chaiselong kan du ligge halvt tilbagelænet og se fjernsyn. Du har masser af plads til at lægge benene op, og det bliver en rigtig behagelig hjørnesofa.

Ordentlig plads til familien i en 3 personers sofa med chaiselong

Hvordan ser en 3 personers sofa med chaiselong ud?

Det er en almindelig sofa med lige linjer, hvor der er armlæn på den ene side og en divan på den anden side med en rummelig siddeplads. I en 3 personers sofa med chaiselong kan man også have plads til nogle venner, så den fungerer som en almindelig sofa. Forskellen er, at du har mere af en hyggemøbel, hvor du kan tilbringe en hel aften i det ene hjørne i stedet for i en lænestol. Fodstøtten er indbygget, så at sige.

Hvad adskiller en moderne chaiselong sofa fra en gammel model?

Du har måske set en rokoko-inspireret chaiselong et eller andet sted, og oprindeligt stammer denne møbel mode fra Frankrig, hvor det var de adelige damer, der hvilede på chaiselongen. Idéen om at kunne lægge benene op og hvile sig i sofaen er kommet tilbage igen, og de nye modeller er meget populære.

Kan jeg vælge, i hvilken ende af den 3-personers sofa jeg vil have chaiselong delen?

Ja, i mange tilfælde kan man vælge mellem højre og venstre. Det afhænger af indretningen af din bolig, og hvor du har dit fjernsyn, hvilken side du foretrækker. Der findes forskellige farver på chaiselonger, men gråt stof er meget moderne.