Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 47 produkter
12

En chaiselong er en sofa med et armlæn i den ene ende og et forlænget sæde i den anden ende. Ordet chaiselong stammer fra den franske rokokostil og kaldes nogle gange chaise longue. De nye og moderne chaiselongsofaer er stofsofaer med et dybere siddehjørne, der giver dig ekstra benplads.

Find elegance selv i et lille rum med en 2 personers sofa med chaiselong

Hvorfor blev chaiselongen et populært møbel?

En sofa var ikke kun et møbel til at sidde på, men også til at ligge på. Oprindeligt havde den mere rokoko-inspirerede former, men i dag er en chaiselong sofa normalt lige i designet. Det plejede at være lidt fornemt og luksuriøst at have en chaiselong at hvile på.

Hvad kendetegner en 2 personers sofa med chaiselong?

Der er plads til to personer, men du kan også ligge halvt tilbage på en chaiselong, når du har en hyggeaften og ser fjernsyn. Siddepladsen er dyb, så du kan lægge benene op og sidde rigtig behageligt. Det er et fantastisk møbel, og hvis du bruger chaiselongen, kan du spare en lænestol væk.

Kan jeg få en 2- personers sofa med chaiselong i en lille lejlighed?

Ja, den er meget velegnet, når du har et mindre rum, fordi den ikke er så lang som en 3-personers sofa. Alligevel kan den rumme mere end én person. Det er et klassisk møbel, men det har et moderne og friskt design, der passer til både gamle og unge. Normalt er en 2-personers sofa med chaiselong polstret i et gråt eller hvidt stof, men der er flere varianter. Vælg din stilfulde chaiselong her på vores hjemmeside.