Spring overskrift over og gå videre.

Sommarferie-priser! Op til 60% rabat på havemøbler!

Viser 24 av 145 produkter
1
...
7

Forestil dig, at en lang arbejdsdag lige er slut, og at du endelig kan smide skoene og sætte dig i sofaen med familien for at se dit yndlings-tv-program. Med en chaiselong er fornøjelsen endnu større, så du kan lægge fødderne op og give din ryg en god pause.

Masser af siddepladser med en 4 personers sofa med chaiselong

Hvad er fordelene ved en 4 personers sofa med chaiselong?

Den praktiske størrelse for dem, der ofte får besøg eller har en familie af den passende størrelse, er naturligvis langt den største fordel ved at have en 4 personers sofa. Der er altid plads til alle. En sofa med en chaiselong har altid den ekstra fordel, at den tilføjer en ekstra harmonisk atmosfære til rummet, ligesom en hjørnesofa. En chaiselong giver både et smukt indtryk og ekstra komfort.

Kan jeg fjerne chaiselongen fra min sofa?

Chaiselongen er naturligvis ofte separat på de fleste sofaer, men mange sofaer er bygget til at sidde sammen med chaiselongen på en bestemt måde. På nogle sofaer kan du flytte chaiselongen rundt på sofaen, som du ønsker det. Inden du køber din 4-personers sofa med chaiselong, skal du overveje, om du har brug for en højre- eller venstrevendt sofa.

Hvilket materiale skal jeg vælge til min 4 personers sofa?

Det materiale, der passer bedst til dit hjem, afhænger helt af dine behov, smag og præferencer. For dem, der har børn eller kæledyr i hjemmet, er det værd at tænke lidt ekstra over det. Nogle materialer er nemmere at rengøre og er mere holdbare end andre. F.eks. er kunstlæder og velour virkelig slidstærke og kan tåle meget slid.