Spring overskrift over og gå videre.
Viser 24 av 282 produkter
1
...
12

Populære filtre

En hjørnesofa har plads til mange mennesker, så du ikke skal være bekymret for, om der er plads til dine gæster. Samtidig er der også plads til, at hele familien kan ligge i hjørnesofaen sammen en lørdag aften. Med en hjørnesofa kan du skabe en hyggelig stemning i dit hjem, og samtidig er en hjørnesofa praktisk, idet den fylder mindre, når den kan stå i et hjørne. Hos Trademax er vi vilde med hjørnesofaen og derfor har vi her på siden samlet et lækkert og bredt udvalg af hjørnesofaer, som du kan lade dig friste af.

Skab hygge i stuen med en hjørnesofa

Stuen er et vigtigt rum i et hjemmet. Det er her, man sammen med familie og venner skaber hyggelige stunder. Stuen er samtidig også det rum, hvor man kan slappe af efter en lang dag på arbejde eller i skole. Det er derfor vigtigt, at man gennem indretningen skaber nogle hyggelige rammer for sin stue. På den måde kan man nemt slappe af sin stue og hygge sig med venner og familie. Men hvordan kan man nemt skabe nogle hyggelige rammer for sin stue? Svaret hertil er nemt. Med et godt og solidt sofamøbel med plads til mange mennesker skaber du en grobund for at hyggen nemt kan sprede sig i din stue. Her vil en hjørnesofa være et oplagt valg som sofamøbel.

Her på siden finder du et bredt udvalg af de lækreste hjørnesofaer i den bedste kvalitet. Du finder både hjørnesofaer i stof og hjørnesofaer i læder. Ydermere fås flere af vores modeller i forskellige farver, så du har mulighed for at finde den hjørnesofa, der vil passe bedst ind i dit hjem, uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Er du til en hjørnesofa i et helt klassisk design, kunne Crazy hjørnesofa fra Scandinavian Choice være et oplagt valg for dig. Denne hjørnesofa er til 3-4 personer og er med chaiselong for ekstra god komfort og mere plads. Denne hjørnesofa er lavet i et enkelt og tidsløst design, som gør det nemt for dig at få den til at passe til din personlige stil. Crazy hjørnesofa er en blød og komfortabel hjørnesofa, hvor du helt sikkert vil kunne slappe af sammen med familien. Hyndernes betræk er aftageligt og kan nemt renses, så sofaen er også nem at vedligeholde. Nakkestøtte kan tilkøbes til hjørnesofaen for ekstra god komfort. Er du på udkig efter en hjørnesofa i læder, så kunne Salvador hjørnesofa måske være noget for dig. Denne hjørnesofa er en rummelig sofa i læderlook og med fokus på god komfort. I Salvador sidder du fantastisk blødt og den er perfekt til mange hyggeaftener med familien. Salvador er fremstillet af professionelle møbelsnedkere, så du er sikret et produkt i topkvalitet, som du kan nyde i mange år. Samtidig er sofaen betrukket med et slidstærkt lædermateriale, så den er utrolig holdbar.

Der findes mange muligheder for at finde den perfekte hjørnesofa med vores udvalg her på siden. Uanset hvilken hjørnesofa, du falder for, så er du sikret et produkt i høj kvalitet, som du og din familie kan have gavn af i mange år frem. Målene på vores hjørnesofaer finder du under de enkelte produkter. Flere af vores modeller kan også fås i mindre størrelser, så de tilpasser sig størrelsen til din stue.

5 års garanti med Trademax

Hos Trademax ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre det nemt for dig handle kvalitetsmøbler til boligen. Vi tilbyder et stort og bredt sortiment af varer, så du altid kan finde lige det, du mangler. Ved køb af en hjørnesofa hos Trademax er du sikret 5 års garanti. Denne garanti dækker rammebrud og fjederbrud. Ved bestilling af hjørnesofa hos Trademax er du garanteret god service og vi leverer dine varer lige til din hoveddør til faste lave fragtpriser. Ydermere tilbyder vi dig 14 dages fortrydelsesret. Har du spørgsmål til en eller flere af vores hjørnesofaer, så er du altid velkommen til at kontakte os. Bestil din hjørnesofa i dag og nyd godt af den gode støtte og komfort.