Spring overskrift over og gå videre.

Alt til hjemmeferie - til feriepriser!

Kategorier

Howard hjørnesofa

19 stk produkter
Viser 19 av 19 produkter

De populære Howard-sofaer har været en favorit i mange hjem siden 1800-tallet og vinder fortsat mange hjerter. For dem, der er på udkig efter noget komfortabelt og gennemprøvet, er en Howard hjørnesofa et sikkert valg. Med sit klassiske design, der aldrig går af mode, vil Howard hjørnesofaen hurtigt blive en af familiens favoritter og hjemmets midtpunkt.

Howard hjørnesofa

Hvad følger med, når jeg køber en Howard hjørnesofa?

Du har mange valgmuligheder, når du vælger din sofa, herunder model, møbel farve og ben. Du får selvfølgelig også beskyttelse til benene, så du ikke beskadiger dit gulv. Nakkestøtter og fodskamler er ikke inkluderet, men kan nemt købes for at udstyre din Howard hjørnesofa til det mest komfortable sted i huset.

Hvordan får jeg min Howard hjørnesofa til at holde længere?

Ved at puffe puderne op fra tid til anden og rengøre din Howard hjørnesofa regelmæssigt kan du holde den ren og pæn i mange år fremover. Det er nemmere end du tror at holde din sofa i god stand. Et enkelt tip er at købe et armlæn betræk for at undgå unødig slitage.

Er det muligt at ændre betrækket på min Howard hjørnesofa?

Med de fleste af vores Howard hjørnesofaer kan du vælge mellem flere forskellige betræk, allerede når du køber din sofa hos os, så du får præcis den farve, du ønsker med det samme. For mere information om den specifikke Howard hjørnesofa, du er interesseret i, bedes du kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe dig så godt vi kan.